Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Egy ilyen stílusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egy ilyen stílusú nőről mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. szept. 12. 11:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

#10 Sajnálom, lepontozhattok, de nekem ez akkor is visszatetsző. Vannak emberek, akikre ránézel és nem akarsz a közelükbe kerülni, mert egy rossz érzés kerít hatalmába.

Én ha ránézek egy ilyen nőre (amúgy nem igazán emlékszem, hogy láttam volna ilyet az utcán), akkor az jut eszembe, hogy valószínűleg valmi nincs rendben vele.

Sajnálom, a kérdező ezt kérdezte, én pedig válaszoltam.

2020. szept. 12. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Szíved joga, ha nem szimpatikus.

De ez "az ilyen ruhák beszerzése, mivel nem követi a mai divat fő sodrát, elég nehéz és időigényes lehet" a legnagyobb jóindulattal, hülyeség.

2020. szept. 12. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Első, második, negyedik és ötödik tetszik, többi nem. 23F
2020. szept. 12. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:
NA jó, az utolsó nem, a harmadik arcát sajna nem látom, pedig az a legfontosabb.
2020. szept. 12. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Arisztokrata? Jó dolog lenne megismerni.
2020. szept. 12. 17:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A szó, amit kerestek elegáns, nem régies. Az, hogy ma már kevés ilyet látni, az azért van, mert szinte mindenki az ócska fast fashionből öltözik és a farmer-tornacipő-top/póló kombó az öltözködés netovábbja.

Én becsülöm, ha egy nő, és azt is, ha egy férfi felöltözik, megtiszteli a környezetetét és nem folyton farmerban feszít.

Ez a stílus egyébként kortalan és klasszikus. Nekem tetszik!

2020. szept. 12. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!