Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondolnátok egy ilyen nőről? Vonzó lenne nektek?

Figyelt kérdés

Kb. 2 éve van jogsim, azóta folyamatosan vezetek, ez a szenvedélyem, a hobbim, sokat olvasok autókról, és vezetéstechnikai / műszaki dolgokról. Mások szerint jól vezetek, dinamikusan, de defenzíven, jó a helyzetfelismerő képességem is.

Szingli vagyok, de mostanában, mikor ismerkedtem, és szóba került a hobbi, meséltem az aktuális srác(ok)nak, hogy hogy állok a vezetéssel. Szinte kivétel nélkül egyikőjük sem szimpatizált a dologgal, mondván, hogy nem "nőies", ha egy nő ennyire szeret vezetni, mert így ő kevésbé érezné férfinak magát mellettem. Hasonlót mondott 3 srác is azt utóbbi időben.

Mit gondoltok erről?

2023. nov. 14. 11:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Sok éve vezetek, férfi barátaimnak, munkatársaimnak ez kimondottan tetszett. Igaz, ez nem a hobbim, de szeretem az autókat, többször cseréltem is őket. A jelenlegi barátomnak nincs autója, de tetszik neki, hogy én azzal járok. Azért, ha az célszerűbb, szívesen használom a tömegközlekedést is.
2023. nov. 14. 19:33
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom ezt igy kell elkepzelni:

[link]

39F incel

2023. nov. 16. 06:58
 23/23 anonim ***** válasza:
48%
Mondanám, hogy jöhet a C;E és irány négykézben a kamionozás!😉
2023. nov. 18. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!