Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondolnátok akkor ha azt kérném hogy randira szoknyába gyertek?
Figyelt kérdés
Ha a randi megbeszélésekor megemlíteném, hogy szeretném szoknyában látni, nyílván azért, hogy esélyem legyen benézni alá, de ezt nem mondanám, csak annyi hogy szerintem a szoknya jól állna rajta.
Mit gondolnátok erről, szoknyában jelennétek meg?
jún. 2. 18:08
3/90 A kérdező kommentje:
Csak azért mert azt mondanám, hogy szerintem jól állna rajta a szoknya?
A kérdésben leírtakat azt tekintsétek úgy mintha a fejembe zajlana, arról ti/ő nem tudtok.
jún. 2. 18:15
4/90 anonim válasza:
#3: nem azért, hanem mert alig ismerjük egymást, és már kérésnek álcázott parancsokkal zaklat. Ez ugyanolyan, mint amikor a Szédülés című Hitchcock-film vége felé a főhős teljesen átalakítja a nő külsejét az álomnőjévé. Beteg dolog.
5/90 anonim válasza:
Nincs szoknyám, mert nem vagyok szoknyás típus. Ha nem tetszik a stílusom, hogy nadrágot hordok, akkor kár a randiért.
7/90 anonim válasza:
Lemondanám a randit, mivel itt ki is derülne, hogy nem passzolunk
(szívből gyűlölöm a szoknyát!)
8/90 A kérdező kommentje:
Rosszul képzelitek el, semmilyen tanácsadásról, parancsról vagy stílus változtatásról nincs szó.
Csak egy bók, hogy pl:
Úgy gondolom, hogy szoknyában rendkívül jól mutatnál, még akkor is, ha általában nem szoktál ilyet viselni.
jún. 2. 18:24
9/90 anonim válasza:
#8: lóf*szt bók, sokkal inkább bóknak NAGYON ROSSZUL álcázott kérés. Akinek egy alapszintű érzelmi intelligenciája van, annak ez egyből lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!