Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan csajról, aki személyi kölcsönt vesz fel azért, hogy nagyobb melle legyen?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerkedem egy 25 éves csajjal, jól elvagyunk, kívülről teljesen oké számomra. Felvetettem hogy elmehetnénk nyaralni, a nagy részét állnám, ő meg pár napja előjött egy olyan ötlettel hogy abból a pénzből nem e akarjuk a melleit megcsinálni. Először nem is tudtam hogy reagáljak, azt hittem viccel, de nem. Közöltem hogy nekem tetszik így is, másrészt a pénzem nyaralásra költeném nem műmellekre. Tegnap előállt azzal hogy akkor személyi kölcsönt fog felvenni emiatt, ami szerintem vicc kategória. Erősen elgondolkodtam a folytatást illetően...2023. márc. 26. 13:49
2/37 A kérdező kommentje:
Aha. 3 hónapos járás után kifizetnél másfél milliót egy csajra? Gratulálok 😃
2023. márc. 26. 13:55
3/37 anonim válasza:
Voltam ilyenben. A nagy mell az új ismerkedéshez kellett, hogy másnak tudjon imponálni.
4/37 anonim válasza:
Komolyabb kapcsolatot nem terveznék vele, de mivel maga fizeti, felőlem úgy veri el a pénzét ahogy akarja.
5/37 anonim válasza:
Nem okosabb annál, aki a pénzét nyaralásra veri el.
6/37 A kérdező kommentje:
#3 erre is gondoltam már.
2023. márc. 26. 14:01
8/37 A kérdező kommentje:
#5 te gondolom nő vagy. Kicsit sem tartod pofátlan dolognak, hogy amikor valaki elvinne nyaralni, te oda állsz elé hogy melleket akarsz a pénzéből?
2023. márc. 26. 14:03
9/37 anonim válasza:
Ez nem talált 38 éves férfi vagyok.
Engem a pénz nem izgat mert van.
10/37 anonim válasza:
Én inkább azon gondolkoznék el, hogy mi a francot akarok én egy ilyen amőbától? És mennyire vagyok egy felszínes, farok-vezérelt idióta, ha ez lény képviseli számomra azt az értéket, ami nekem vonzó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!