Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan csajról, aki személyi kölcsönt vesz fel azért, hogy nagyobb melle legyen?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerkedem egy 25 éves csajjal, jól elvagyunk, kívülről teljesen oké számomra. Felvetettem hogy elmehetnénk nyaralni, a nagy részét állnám, ő meg pár napja előjött egy olyan ötlettel hogy abból a pénzből nem e akarjuk a melleit megcsinálni. Először nem is tudtam hogy reagáljak, azt hittem viccel, de nem. Közöltem hogy nekem tetszik így is, másrészt a pénzem nyaralásra költeném nem műmellekre. Tegnap előállt azzal hogy akkor személyi kölcsönt fog felvenni emiatt, ami szerintem vicc kategória. Erősen elgondolkodtam a folytatást illetően...2023. márc. 26. 13:49
11/37 anonim válasza:
Ja neki ez fontos, akkor csináltassa meg, persze saját költségén. Ha személyi kölcsönből, akkor abból. Nagyon sok nőt zavarja, ha a melle kicsi/nagy/lóg/nem egyforma. Nekik ez okozhat olyan önértékelési problémákaz, amit vagy a plasztikai sebész old meg, vagy a pszichológus. Az ára ugyanannyi.
12/37 A kérdező kommentje:
#7 egy 3 hónapja ismert nő mellére? Nekem az. De ha gondolod atkuldom hozzád és fizetheted neki.
2023. márc. 26. 14:14
13/37 anonim válasza:
"Közöltem hogy nekem tetszik így is"
Mert ugye a világ rólad szól.
14/37 A kérdező kommentje:
#10 napok óta ezen agyalok. Pedig normális csajnak tűnt.
2023. márc. 26. 14:30
15/37 anonim válasza:
#12 Nekem átküldheted. 2 havi fizut kibírok. Cserébe kapok egy magával elégedett, hálás csajt.
16/37 anonim válasza:
Nem egy tárgyról van szó, azt ugye értitek?
17/37 anonim válasza:
#16 Nem kell mindent szó szerint venni, hanem a szavak mögöttes tartalmát meglátni. Ugye érted?
18/37 anonim válasza:
Hogy elégge sérült, es még buta is. A mai inflációval?? Egy életre eladósitja magát, es szerintem a szilikon mégcsak nem is szép.
Mégha megkeresné rá a pénzt, azt mondanam az ő dolga, de kölcsönnel ez nagyon gáz. Meg az is hogy a te nyaraló pénzedből akarná, 3 hónap után...
Plusz egy 25 évesnek mi a francnak plasztika, azok még szépek, feszesek? Az ilyenekből lesz az aki aztán nem tud leállni a műtétekkel.
19/37 anonim válasza:
Nem mindenkinek szép és feszes tiniként sem, csak mondom.
20/37 anonim válasza:
Önbizalomhiányos. Amúgy ki tudom nézni, hogy azért hozta fel, hogy erre költsétek inkább a pénzt, mert azt hitte tetszene neked az ötlet, ha inkább a melleit csináltatjátok meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!