Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan csajról, aki személyi kölcsönt vesz fel azért, hogy nagyobb melle legyen?

Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerkedem egy 25 éves csajjal, jól elvagyunk, kívülről teljesen oké számomra. Felvetettem hogy elmehetnénk nyaralni, a nagy részét állnám, ő meg pár napja előjött egy olyan ötlettel hogy abból a pénzből nem e akarjuk a melleit megcsinálni. Először nem is tudtam hogy reagáljak, azt hittem viccel, de nem. Közöltem hogy nekem tetszik így is, másrészt a pénzem nyaralásra költeném nem műmellekre. Tegnap előállt azzal hogy akkor személyi kölcsönt fog felvenni emiatt, ami szerintem vicc kategória. Erősen elgondolkodtam a folytatást illetően...
2023. márc. 26. 13:49
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
31%
ezt ugy hivjak magas koltsegu befektetes, az ara boven megterul idovel
2023. márc. 26. 15:14
 22/37 A kérdező kommentje:
#21 a csajnak lehet hogy az, nekem nem. A természetesség tetszik, a méreteivel szerintem semmi baj sincsen. Teljesen arányos alkata van. Egyébként a poszt és a (troll) válaszok meggyőztek a döntésben, nem egymást keressük.
2023. márc. 26. 15:19
 23/37 anonim ***** válasza:
33%

#21 jól látja!

Nézd ha én barátnö jelöltem lenne fizetném szó nélkül.

2023. márc. 26. 15:47
 24/37 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem gáz.
2023. márc. 26. 16:01
 25/37 anonim ***** válasza:
86%
Engem marhára nem èrdekel, hogy mire költi a pènzèt az, akivel három hónapja vagyok együtt.
2023. márc. 26. 16:22
 26/37 anonim ***** válasza:
87%
Arra veszi fel a hiteljét amire akarja. Szerintem csak egy olyan fickót keres aki kifizeti neki a ciciket aztán elzavarja a francba. 3 hónapos kapcsolatban biztosan nem állnék elő ilyen ötlettel a pasinak hacsak nem a pénze kéne.
2023. márc. 26. 16:31
 27/37 anonim ***** válasza:
97%

Én páros lábbal rúgnám ki, de ezért: "Felvetettem hogy elmehetnénk nyaralni, a nagy részét állnám, ő meg pár napja előjött egy olyan ötlettel hogy abból a pénzből nem e akarjuk a melleit megcsinálni."

Szóval egy pár hónapja megismert csaj elvárná, hogy TE fizesd ki az ő szilikonmellét, abból a pénzből, amit TE MAGAD gyűjtöttél össze, a nyaralásodra.

Ez a csaj kuka.

2023. márc. 26. 16:59
 28/37 anonim ***** válasza:
82%
25 évesen nincs másfél milliója se, de a másét azt képes lenne elkölteni.. Én nem tervezném vele már a nyarat se.
2023. márc. 26. 17:20
 29/37 anonim ***** válasza:
84%

21, 23

Szoval ti kiadnatok egy jóforman idegen csajra másfel milliót, erősen kockaztatva azt hogy utana vagy boldogan távozik a hatalmas cicijeivel, vagy levagja hogy titeket lehet fejni, es onnantol ennyi lesz a havi minimum amit kér.

És ameg ti gürcöltök, addig a lufijait egy jóképű kanos fickó markolássza.

Nő vagyok, leégne a pofám ha csak eszembe jutna ilyen, hogy a pasival fizettessem ki, pláne ilyen rövid idő után.

2023. márc. 26. 17:36
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
29-es te lehet korlatolt vagy es nem sikerul a kerdesre valaszolnod, itt a csaj vett fel kolcsont, hogy kifizesse a mutetet en arra reagaltam hogy hosszu tavon profital belole, egy szoval sem irtam, hogy barmit fizetnek barkinek
2023. márc. 26. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!