Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan csajról, aki személyi kölcsönt vesz fel azért, hogy nagyobb melle legyen?
#21 jól látja!
Nézd ha én barátnö jelöltem lenne fizetném szó nélkül.
Én páros lábbal rúgnám ki, de ezért: "Felvetettem hogy elmehetnénk nyaralni, a nagy részét állnám, ő meg pár napja előjött egy olyan ötlettel hogy abból a pénzből nem e akarjuk a melleit megcsinálni."
Szóval egy pár hónapja megismert csaj elvárná, hogy TE fizesd ki az ő szilikonmellét, abból a pénzből, amit TE MAGAD gyűjtöttél össze, a nyaralásodra.
Ez a csaj kuka.
21, 23
Szoval ti kiadnatok egy jóforman idegen csajra másfel milliót, erősen kockaztatva azt hogy utana vagy boldogan távozik a hatalmas cicijeivel, vagy levagja hogy titeket lehet fejni, es onnantol ennyi lesz a havi minimum amit kér.
És ameg ti gürcöltök, addig a lufijait egy jóképű kanos fickó markolássza.
Nő vagyok, leégne a pofám ha csak eszembe jutna ilyen, hogy a pasival fizettessem ki, pláne ilyen rövid idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!