Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit gondolnátok akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondolnátok akkor ha azt kérném hogy randira szoknyába gyertek?

Figyelt kérdés

Ha a randi megbeszélésekor megemlíteném, hogy szeretném szoknyában látni, nyílván azért, hogy esélyem legyen benézni alá, de ezt nem mondanám, csak annyi hogy szerintem a szoknya jól állna rajta.

Mit gondolnátok erről, szoknyában jelennétek meg?

2024. jún. 2. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 anonim ***** válasza:
98%
29. Menjél peep-showba!
2024. jún. 2. 19:11
 32/90 A kérdező kommentje:
Strandra gyakran szoktak menni randizni?
2024. jún. 2. 19:14
 33/90 anonim ***** válasza:
99%
Hogyne tudna a mögöttes tartalomról? Erről pofázunk, hogy mindenki levágja azonnal, hogy nyálcsorgatni akarsz. Ismerkedés közben amúgy se azzal bókolgasson, hogy miben néznék ki jól, mert köszi de én is tudom, mik tetszenek magamon. Még ha semmi mögöttes tartalma sem lenne, akkor is gáz ez a szöveg. :D Ismerkedsz valakivel, aki amúgy jobban tetszene valahogy ahogy épp elképzeled. Ez aztán nagy bók. Gondolom ha az lenne a válasz, hogy megy szoknyában, de te meg gyere akkor kigyúrva, mert jól állna neked, néznél.
2024. jún. 2. 19:16
 34/90 anonim ***** válasza:
98%
Mi vagy te? Ilyen perverz kukkolo? 😅
2024. jún. 2. 19:18
 35/90 anonim ***** válasza:
98%

Nem állsz le igaz🤣

Szerintem tuti szűz vagy. Ennyire nem süllyedhetsz le,egy bugyi látványa miatt.

2024. jún. 2. 19:19
 36/90 anonim ***** válasza:
99%

Meg mit gondolsz?

A csaj majd szétteszi a lábát,és beláthatsz ?

Vagy alá guggolsz? Hogy gondolod ezt mégis ? Ez még nagyon érdekelne.

2024. jún. 2. 19:21
 37/90 A kérdező kommentje:
Számos módszer létezik, pl. ha ül az asztalnál, akkor ledobok valamit az asztal alá és lemászok, ha gyorsan csinálom akkor van esélyem megpillantani amíg védtelen.
2024. jún. 2. 19:39
 38/90 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted széttárt lábakkal ül majd asztalnál?

Ez gyerekes szint. Kisfiúk csinálják ezt. menj strandra,ott láthatsz eleget,és nem kell semmiféle buta trükkökkel előálnod.

2024. jún. 2. 19:45
 39/90 anonim ***** válasza:
100%

Nincs esélyed. Nem terpesztve ülnek az emberek, pláne nem szoknyában.

Szerintem előbb menj el prostihoz, hogy kipróbáld, milyen a szex, és lenyugodj annyira, hogy ne bugyikat próbálj lesni.

2024. jún. 2. 19:48
 40/90 anonim ***** válasza:
100%

"Persze van mögöttes tartalma, de arról ő mit sem tud,"

Nem kéne ostobának nézni a másikat. :D

2024. jún. 2. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!