Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit gondolnátok akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondolnátok akkor ha azt kérném hogy randira szoknyába gyertek?

Figyelt kérdés

Ha a randi megbeszélésekor megemlíteném, hogy szeretném szoknyában látni, nyílván azért, hogy esélyem legyen benézni alá, de ezt nem mondanám, csak annyi hogy szerintem a szoknya jól állna rajta.

Mit gondolnátok erről, szoknyában jelennétek meg?

jún. 2. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy hogyan fogalmazod meg, akkor is kontrolláló hatása lesz. Nekem a büdös életben eszembe nem jutott még, hogy azon gondolkodjak, miben jöjjön a pasi randira, eddig mindig olyanokkal randiztam, akiknek ismertem eleve a stílusát és az rendben volt, innentől kezdve rohadt mindegy, a meglévő ruhái közül melyiket választja aznapra. Szerintem beteg, ha valakinek ez a prioritás, nem az, hogy miről beszélgessetek majd meg ilyesmi. Egyébként meg nem kell kimondanod, miket gondolsz, mert rögtön levágja bárki, aki valaha ismert minimum egy férfit, hogy legjobb esetben is csak a combjait akarod bámulni.
jún. 2. 18:30
 12/90 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokás ill. nem illik megkérni a másikat, hogy milyen ruhában jöjjön a randira.

Nyilvánvaló számomra, hogy nézelődni akar.

Ha tetszik a másik, akkor úgy is olyan ruhába megyek, amibe imponálni akarok neki, de ez a direkt kérés, ill. siettetés csak az ellenkezőjét váltaná ki belőlem.

jún. 2. 18:33
 13/90 A kérdező kommentje:

De nem megkérem, hanem csak egy bókot adok, pl beszélgetés közben egy ilyet elsütök:

"Szoknyában elképesztően jól mutatnál"

Annak reményében, hogy hátha majd a randira pont abba jön, mert valami hatása lesz

jún. 2. 18:36
 14/90 anonim ***** válasza:
100%
Gyűlölöm a szoknyát, úgyhogy felőlem mondhatna bárki bármit, nem vennék fel egy bók miatt sem szoknyát, főleg randira nem, ahol azért kényelmesen szeretném érezni magam. Ha pedig egyenesen kérnéd, akkor 1x mondanám el, hogy felejtős, 2.jára már el se mondanám, csak hagynálak a fenébe.
jún. 2. 18:38
 15/90 anonim ***** válasza:
100%

Én meg megmondanám,hogy ha kicsi a f*d ne gyere bmeg. !

Ekkora gyökeret.

jún. 2. 18:38
 16/90 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, amit a kérdésben írtál, elég vehemensen bizonygatod, hogy nem is azt írtad. Ultragáz vagy.
jún. 2. 18:40
 17/90 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs nadrágom, mindig szoknyát hordok, de ilyen kis bóknak bújtatott manipulációra menne a tiltás.
jún. 2. 18:40
 18/90 anonim ***** válasza:
100%
#13: senki sem nyalja be, amint láthatod. Eléggé kezdő vagy te még manipulációban, kisfiam.
jún. 2. 18:43
 19/90 A kérdező kommentje:

Akkor ismét felvázolom, mert látom sok a félreértés.

Az a lényeg, hogy van egy laza beszélgetés, ahol adok egy bókot, hogy szerintem szoknyában milyen jól nézne ki.

És ezt azért teszem, hogy ha valahogy ez hatást vált ki és abba jön, akkor betudjak alá nézni.

Semmilyen manipulálás nincs benne, meg kérés, csak egy bók, ami elhangzik a beszélgetés közepén. Persze van mögöttes tartalma, de arról ő mit sem tud, mert nem olyan közvetetten adom a bókot, hogy arra vagyok kiéhezve

jún. 2. 18:43
 20/90 anonim ***** válasza:
100%

Te akkora paraszt vagy hallod. !

Remélem soha nem találkozunk össze ;)

jún. 2. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!