Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondolnátok akkor ha azt kérném hogy randira szoknyába gyertek?
Ha a randi megbeszélésekor megemlíteném, hogy szeretném szoknyában látni, nyílván azért, hogy esélyem legyen benézni alá, de ezt nem mondanám, csak annyi hogy szerintem a szoknya jól állna rajta.
Mit gondolnátok erről, szoknyában jelennétek meg?
Nem szokás ill. nem illik megkérni a másikat, hogy milyen ruhában jöjjön a randira.
Nyilvánvaló számomra, hogy nézelődni akar.
Ha tetszik a másik, akkor úgy is olyan ruhába megyek, amibe imponálni akarok neki, de ez a direkt kérés, ill. siettetés csak az ellenkezőjét váltaná ki belőlem.
De nem megkérem, hanem csak egy bókot adok, pl beszélgetés közben egy ilyet elsütök:
"Szoknyában elképesztően jól mutatnál"
Annak reményében, hogy hátha majd a randira pont abba jön, mert valami hatása lesz
Én meg megmondanám,hogy ha kicsi a f*d ne gyere bmeg. !
Ekkora gyökeret.
Akkor ismét felvázolom, mert látom sok a félreértés.
Az a lényeg, hogy van egy laza beszélgetés, ahol adok egy bókot, hogy szerintem szoknyában milyen jól nézne ki.
És ezt azért teszem, hogy ha valahogy ez hatást vált ki és abba jön, akkor betudjak alá nézni.
Semmilyen manipulálás nincs benne, meg kérés, csak egy bók, ami elhangzik a beszélgetés közepén. Persze van mögöttes tartalma, de arról ő mit sem tud, mert nem olyan közvetetten adom a bókot, hogy arra vagyok kiéhezve
Te akkora paraszt vagy hallod. !
Remélem soha nem találkozunk össze ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!