Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit gondolnátok akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondolnátok akkor ha azt kérném hogy randira szoknyába gyertek?

Figyelt kérdés

Ha a randi megbeszélésekor megemlíteném, hogy szeretném szoknyában látni, nyílván azért, hogy esélyem legyen benézni alá, de ezt nem mondanám, csak annyi hogy szerintem a szoknya jól állna rajta.

Mit gondolnátok erről, szoknyában jelennétek meg?

jún. 2. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 A kérdező kommentje:

Ez csak egy opció volt, ha nem válna be az is csinálhatom, hogy nem az asztal alá dobom, hanem mellé, kicsit közel hozzá, hogy ő vegye fel nekem.

És amíg ülve fel akarja szedni, addig bemászok az asztal alá. Ott lesz esélyem, mert nem zárt, keresztbetett lábakkal fog ülve oldalra hajolni amíg felveszi nekem.

jún. 2. 19:51
 42/90 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért veszélyes az online ismerkedés. Bármikor belefuthatunk egy kreténbe.
jún. 2. 19:51
 43/90 anonim ***** válasza:
100%
Tehát trollkérdés, értem.
jún. 2. 19:52
 44/90 anonim ***** válasza:
100%

"nem az asztal alá dobom, hanem mellé, kicsit közel hozzá, hogy ő vegye fel nekem"

Odarúgom feléd, és felveheted magadnak.

Hány éves vagy?

jún. 2. 19:53
 45/90 anonim ***** válasza:
100%
Most elképzelem hogy a csávó lehajol én meg pofán rugom😅😅.
jún. 2. 19:55
 46/90 A kérdező kommentje:
Gondolom, egy olyan embert akivel randizni mész azzal így viselkednél, hogy megrúgod, vagy ha leejt valamit akkor odarúgod hozzá, nem pedig felveszed neki.
jún. 2. 19:59
 47/90 anonim ***** válasza:
100%
El se mennénk randizni egy 12 évessel☺️
jún. 2. 20:01
 48/90 anonim ***** válasza:
100%

#47: "vagy ha leejt valamit akkor odarúgod hozzá, nem pedig felveszed neki"

Én minden további nélkül, pontosan. Akarjon ő bevágódni nálam, nem pedig megfordítva.

jún. 2. 20:02
 49/90 anonim ***** válasza:
100%
És hogyan dobod mellé hogy véletlennek tűnjön?
jún. 2. 20:02
 50/90 A kérdező kommentje:

Pl.: az asztalon terítő van, nem lát alá. A combomra teszem és odapöckölöm beszélgetés közben. Ha ügyes vagy nem veszi észre.

Én meg közben bemászok az asztal alá amíg védtelen, mivel "azt hittem oda esett"

jún. 2. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!