Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy emiatt ghostolt több mint 2 hónap chatelés és 5 randi után?
Az 5. randi után másnap azt mondta hogy legközelebb menjek fel majd hozzá, de én azt írtam hogy jobban szeretném ha valahol a városközpontban szervezne egy randit. Erre már nem válaszolt és eltűnt a profilképe szóval gondolom törölt.
Ilyen tragédia hogy 2-3 hónap és 5 személyes találkozás után még nem akarok sexelni?
23/L
De miért járna kettesben találka nála fent ha nem ismeri, tart tőle? A telószámcsere tök mindegy miért nem történt meg, ott is letiltotta volna.
Értem én, hogy néha nehéz az embernek kontrollálnia magát, kívánja a másikat, de azért vagy ember, hogy bírj magadnak parancsolni főleg ha nem ismered a másikat.
Azért egy férfinak másabb a szex valljuk be. Persze ők is kifoghatnak beteg állat nőket, akik megölnék én ezt nem vitatom, de akkor is már ha csak onnan indulunk ki, hogy némely férfi milyen önző az ágyban, még orgazmust se ér el a nő, orális szexre se hajlandóak, csak elvárják és egyebek átlagban a nőnek nem mindegy, hogy kivel szexel.
Lehet akad majd olyan férfi a kérdezőnek akivel az első randin lefexik és jó sokáig együtt maradnak, feleségül is veszi, viszont nemhiába érezte, hogy a 32 éves palival még várnia kellett volna.
Talán keveset írt, nem ismerkedtek igazán, nem beszélgettek, nem volt meg a kémia, szimpátia.
Sok oka lehet.
"Elmondhatta volna hogy ő nem tud tovább várni a szexre, már így is 2 hónapot várt rád aztán annyi. "
De ennek nem úgy kéne működni, hogy kijelenti, hogy akkor a következő randi a lakásán, hanem el kell jutni arra a pontra, hogy érezze, hogy a csaj is akarja. Egyáltalán, milyen testi kontakt volt eddig köztetek?
"Ilyen tragédia hogy 2-3 hónap és 5 személyes találkozás után még nem akarok sexelni?"
Nem, nem az! És ne is bánd, hogy kilepett az életedből, egy bunkó, megkeseredett p*nabubus volt, aki ha össze is jöttök, semmi jót nem kaptál volna tőle csak csalódást. Hidd el, jobb ez így. Legalább kibújt a szög a zsákból, mielött te is a zsákba kerülsz.
Sajnálom, de én sem vártam volna tovább a pasi helyében. Ennyi randi után már én is szeretném tudni, hogy teljesít a leányzó az ágyban.
36/F
" akkor is kijárhatott volna már egy intim találka,"
Semmi nem "jár".
Ez igaz, semmi nem jár. Se intim találka, se fickó.
Kerdezőnk valóban nagyon jól járt!
én 33 éves nőként mondom, hogy egy 32 éves srác igénye a testiségre sokkal-sokkal nagyobb, mint általában a nőké
szerintem ő már a 3. randin is felhívott volna, de láthatóan (mindent ő is fizetett.. wow!) egy lovag, ezért is várt eddig.
most az jött le neki, hogy te MÉG MINDIG nem kívánod őt testileg = vagyis egyértelműen nem tetszik neked = kihasználtad az eddigi találkozókkal anyagilag is, és az idejét is használtad = tiltás.
és szintén nőként mondom, hogy nem érdemes ennyit várni.
mert ha kiderül nem stimmeltek szexuálisan, az eltelt időt te is időpocsékolásnak fogod megélni
Én se feküdnék le 5 randi után a 6-on senkivel.
Eddigi életemben se volt így, bár nincs sok ismerkedős tapasztalatom: hosszú kapcsolatom volt egy, aztán a 2.-ból lett a jelenlegi házasságom. Egyéb nem volt, csak chatek, meg 2 randi valakivel. Elsővel párommal 3-4 hónap tömény járás utan feküdtem le, de az volt a szüzessegem vége, persze hogy sokáig tartott. A férjemmel meg masfél hónap tömény járás után feküdtem le, az meg az ő szüzességének volt a vége, bár nem miatta, miattam vártunk. És férjemmel még szex előtt összeköltöztünk, mi extrém példa vagyunk.
Na mindegy, túlrészleteztem. De a lenyge ugyanaz. Te tök normálisan jártál el kérdező, a partnered volt egy hülye, ráadásul így, szó nélkül lelépni... Tiltani, el se köszönni... Most tuti fáj, meg csalódás, de utólag tudni fogod, jobb hogy hamar kiderült róla, mekkora broki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!