Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 randi és folyamatos napi chatelés után megkérdezem a hölgytől hogy hirtelen miért offolt egy rövid üzenettel vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Szóval minden teljesen jól ment, volt 4 nagyon jó randink a 2.-on csókolóztunk a 3. le is feküdtünk, és végig rengeteget chateltünk. 4 randi alatt éreztem hogy boldog volt velem aztán az 5.-en már láttam rajta hogy valami nem okés, és másnap reggel kaptam is az üzenetet hogy szerinte nem illünk össze.
Szerintetek 5 randi után már nem elvárható valami komolyabb magyarázat? Vagy ennyi időn belül inkább az ő részéről van rendben egy ilyen gyors szakítás?
2023. márc. 29. 17:16
1/12 anonim válasza:
Szerintem a szexszel volt gond. Megkérdezheted, persze, de valami elfogadható kegyes hazugságot fog mondani.
2/12 anonim válasza:
Most ismert ki valszeg.
Lehet neki incel vagy.
4/12 anonim válasza:
A minimumot megtette, legalább nem követte azt a trendet, hogy köddé válik, esetleg hirtelen letilt stb. Megkérdezheted a mélyebb okokról, de sok értelmét nem látom. Szerintem is vmi kínos, amivel nem akar megbántani. A lényeg megvan, nem akarja veled folytatni.
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy képbe került nála más, akivel jobban érzi magát vagy tényleg csak rájött, hogy nem illetek össze.
Ne vedd magadra ilyen rövid idő esetén.
7/12 anonim válasza:
Ha hölgyként beszélnél rólam, én is lelépnék.
9/12 anonim válasza:
Valaki más jobban bejön neki. Van ez így, ne foglalkozz vele. Úgysem mondja el, én sem szoktam a nőknek. Az nem fáj annyira.
10/12 anonim válasza:
Szerintem rájött, hogy kedvel de nem szerelmes beléd. Lehet ő is akarta, hogy összejöjjetek, adott esélyt is de nem jött a láng. Valószínűleg az utolsó randin már határozott volt, hogy szakítani akar de nem volt ereje. Van ez így, ne kombináld túl. Főleg ne keresd magadban a hibát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!