Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos hogy emiatt ghostolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy emiatt ghostolt több mint 2 hónap chatelés és 5 randi után?

Figyelt kérdés

Az 5. randi után másnap azt mondta hogy legközelebb menjek fel majd hozzá, de én azt írtam hogy jobban szeretném ha valahol a városközpontban szervezne egy randit. Erre már nem válaszolt és eltűnt a profilképe szóval gondolom törölt.

Ilyen tragédia hogy 2-3 hónap és 5 személyes találkozás után még nem akarok sexelni?

23/L

2024. máj. 24. 17:38
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
51%
Meg egyébként nem attól leszel értékes a másiknak, hogy hónapokig váratod. Ha csak a szex volt a cél, akkor tök mindegy az egész. Meg amúgy miért is ne lehetne nőként élvezni a dolgokat és csak szexelni egyet? Úgy érzem, mintha úgy lenne ez az egész előadva, hogy mi teszünk szívességet a férfiaknak, hogy magunkra engedjük őket... komoly kapcsolatra egy csak szexre utazó férfit akkor sem fogsz meg, ha fél évig hozzá sem érsz. Aki meg kapcsolatot akar és tényleg érdekled, azzal meg mindegy mikor fekszel le mert akkor is akarni fog.
2024. máj. 24. 18:43
 22/41 anonim ***** válasza:
43%

Ha három hónap alatt nem jutottatok el a szexig, azt el kell engedni. Nem kívánod őt.

Legfeljebb csak kínlódás lenne belőle, nem kapcsolat.

Mellesleg, az a pasi, aki szexre megy, maximum hetekben ad ennyi időt, nem hónapokban.

2024. máj. 24. 18:57
 23/41 anonim ***** válasza:
52%
De nem 3 hónapja randiztak!!! 2-3 hónapja csetelt vele és 5x randiztak! Ismeretlen emberről van szó aki direkt állta a csekket és felhívta magához dugni! Lehet szexelni első randin is, de a kérdező nem akar full idegennel lefeküdni és nem kéne rábeszélni, hogy de szexeljen.
2024. máj. 24. 19:00
 24/41 anonim ***** válasza:
50%
Vagy jó fogjuk rá, hogy annyi ideje randiztak, de mi már 5 tali? Nagy semmi!
2024. máj. 24. 19:02
 25/41 anonim ***** válasza:
51%
Nem mindenki tud/kíván idegenekkel szexelni.
2024. máj. 24. 19:06
 26/41 anonim ***** válasza:
68%
Nálam pont fordítva van. Én még 5 talinál is tudok várni, de a lányok általában 2. talin már nem bírnak magukkal. :D
2024. máj. 24. 19:09
 27/41 anonim ***** válasza:
50%

Én se értem komolyan. Akármi baja lehet ha azonnal összefekszik valakivel, olyan sok erőszakolós perverz állat van. 5 tali után nyilvános helyeken kéne lenniük, még a kocsijába se ülnék be idegennek nemhogy szexelnék.

Ha oda van a férfi a nőért akkor elég neki a csók, ölelés, beszélgetés, vagy az önkizés.

Ha meg nincs csak hiánya van akkor jobb ha lelép 5 tali után.

Mégha várna is a férfi 3-4 hónapot és aztán pattintana le még az se zavarna annyira mintha az elején tenné mert legalább egy kicsit megismertem és nem beteg állattal bújtam össze.

2024. máj. 24. 19:12
 28/41 anonim ***** válasza:
45%

#23-24

Nem szüzeknél hatodik randin simán. Ha akarják egymást!

De az is beszédes, hogy hónapok alatt ennyit tudtak összehozni.

Ebből max barátság extrákkal lehetne.

De az is beszédes, hogy a kérdező is elengedte a férfit.

Nem úgy néz ki, hogy nagyon fontos lenne neki.

2024. máj. 24. 19:13
 29/41 anonim ***** válasza:
33%
Hát de mit csináljon? Másszon rá? Csak azért mert szűz lányok várnak hónapokig? Nem vagyok szűz és képzeld el, hogy nem dugok férfiakkal még a 6. randin se ha előtte nem ismertem meg eléggé. Aki felelőtlen mint te az rá szokott fázni. Nem a kérdező hibája, hogy a 32 éves nem bírt a farkával mert tiniszinten van, vagy olyan szexhiánya. Elégítse ki magát egyedül vagy mással.
2024. máj. 24. 19:19
 30/41 anonim ***** válasza:
49%

Én egyszer udvarolgattam egy nőnek, akit a negyedik randin csókolhattam meg, és a nyolcadikon volt szex, elég siralmas ráadásul.

Megfogadtam, hogy többé nem húzom addig az időt. Nem vagyok híve a durrbelebummnak, de az, hogy az ötödik randin is egy étteremben lelkizzünk meg ismerkedjünk, aminel a végén lovagként megintcsak fizethetek, az nelem sem lett volna ínyemre.

Azt azért nem értem, hogy hogy a frászba nem cseréltetek telefonszámot? Ha nincs internet, akkor megáll az élet?

2024. máj. 24. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!