Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy emiatt ghostolt több mint 2 hónap chatelés és 5 randi után?
Az 5. randi után másnap azt mondta hogy legközelebb menjek fel majd hozzá, de én azt írtam hogy jobban szeretném ha valahol a városközpontban szervezne egy randit. Erre már nem válaszolt és eltűnt a profilképe szóval gondolom törölt.
Ilyen tragédia hogy 2-3 hónap és 5 személyes találkozás után még nem akarok sexelni?
23/L
Ha három hónap alatt nem jutottatok el a szexig, azt el kell engedni. Nem kívánod őt.
Legfeljebb csak kínlódás lenne belőle, nem kapcsolat.
Mellesleg, az a pasi, aki szexre megy, maximum hetekben ad ennyi időt, nem hónapokban.
Én se értem komolyan. Akármi baja lehet ha azonnal összefekszik valakivel, olyan sok erőszakolós perverz állat van. 5 tali után nyilvános helyeken kéne lenniük, még a kocsijába se ülnék be idegennek nemhogy szexelnék.
Ha oda van a férfi a nőért akkor elég neki a csók, ölelés, beszélgetés, vagy az önkizés.
Ha meg nincs csak hiánya van akkor jobb ha lelép 5 tali után.
Mégha várna is a férfi 3-4 hónapot és aztán pattintana le még az se zavarna annyira mintha az elején tenné mert legalább egy kicsit megismertem és nem beteg állattal bújtam össze.
#23-24
Nem szüzeknél hatodik randin simán. Ha akarják egymást!
De az is beszédes, hogy hónapok alatt ennyit tudtak összehozni.
Ebből max barátság extrákkal lehetne.
De az is beszédes, hogy a kérdező is elengedte a férfit.
Nem úgy néz ki, hogy nagyon fontos lenne neki.
Én egyszer udvarolgattam egy nőnek, akit a negyedik randin csókolhattam meg, és a nyolcadikon volt szex, elég siralmas ráadásul.
Megfogadtam, hogy többé nem húzom addig az időt. Nem vagyok híve a durrbelebummnak, de az, hogy az ötödik randin is egy étteremben lelkizzünk meg ismerkedjünk, aminel a végén lovagként megintcsak fizethetek, az nelem sem lett volna ínyemre.
Azt azért nem értem, hogy hogy a frászba nem cseréltetek telefonszámot? Ha nincs internet, akkor megáll az élet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!