Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy emiatt ghostolt több mint 2 hónap chatelés és 5 randi után?
Figyelt kérdés
Az 5. randi után másnap azt mondta hogy legközelebb menjek fel majd hozzá, de én azt írtam hogy jobban szeretném ha valahol a városközpontban szervezne egy randit. Erre már nem válaszolt és eltűnt a profilképe szóval gondolom törölt.
Ilyen tragédia hogy 2-3 hónap és 5 személyes találkozás után még nem akarok sexelni?
23/L
2024. máj. 24. 17:38
1/41 anonim válasza:
Úgy látszik csak ez volt a cél, és megunta hogy nem mész bele. Nem vesztettél semmit, nem ugyan azt keresitek.
2/41 anonim válasza:
De amúgy meg én sokszor jártam úgy, hogy első randi után eltűntek a csajok, mert nem nyomultam eléggé.
Ez van, van aki így, van aki úgy szeretné. Majd találsz olyat aki szintén a te tempódat részesíti előnyben.
3/41 anonim válasza:
Könnyen a semmire akart nőt udvarlás érzelmek miegyebek nélkul.
4/41 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ez lett volna csak a cél mert mind az 5 randit ő szervezte ő fizetett mindig mindenért szóval szerintem ennél sokkal értékesebbre tartott és többet akart.
2024. máj. 24. 17:46
5/41 anonim válasza:
#4 Mondjuk én még olyat nem láttam h ezeket a lány tette volna meg, szóval ezt az indoklást nem értem xd
6/41 anonim válasza:
A 2-3 találkozó után lehetne szexelni ha sokkal többször találkozol valakivel és eléri azt a szintet, hogy szex történjen. De amúgy ki is lehet bírni elvégre nemcsak szex létezik hanem más szexuális tevékenységek, akár a maszturbáció. Ő a szexre hajtott, nem te rád. Csak lyuk lettél volna szóval fel a fejjel, légy magadra büszke, hogy nem tudott kihasználni!
7/41 anonim válasza:
Megunta, hogy ennyit fizetett az ismeretlenért. Nem voltál jó befektetés. Nem gondolnám, hogy értékesebb lettél volna, akkor nem lépett le ilyen egyszerűen. Nyugodtan áltasd magad, ha attól jobb lesz.
8/41 anonim válasza:
Jaj, úgy akartam írni, hogy 2-3 hónap ismerkedés után...
9/41 A kérdező kommentje:
7-es csak nem egy 30 fölötti megkeseredett szingli nő vagy aki már láthatatlan a 20-40 közötti férfiaknak és gyűlölsz minden fiatal csinos lányt?
2024. máj. 24. 17:54
10/41 anonim válasza:
Hány éves az az illető? Gondolom, eléggé fiatal lehet, ha ennyire a szex érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!