Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, online ti mennyi chatelés után örülnétek egy randira hívásnak ha megvan a szimpátia?
Ha jól dumálunk és megértjük egymást, akkor már a legközelebbi hétvégén, élőben ismerni meg a másikat.
28, n
1 hét kb... nem kell húzni egymas idejét.
N 31
Egyetértek a #4 Kolléganővel, felesleges sokáig húzni az irogatást.
Én is inkább találkoznék, ha úgy vélem, hogy szimpatikus egy-két hosszabb levélváltás után. Még azért az írás és a találkozó között egy telefonbeszélgetést beiktatnék, hogy a hangja/beszédstílusa tetszik-e.
3 levelvaltas. Akar aznap. Ugyis stemelyesen ismerkedunk. Igy van ez barstsagnal is.
Budapesten ez igy megy. Nem problemazunk egy talalkozon.
Nyilvan nem erdobe meg vadaszatra megyek vele .
Nagyon változó a nők véleménye. Én nő vagyok. Ha nem aznap hív el a férfi, akkor van olyan barátnőm, aki mondja, hogy mit tököl, hívd el akkor te, ennyi idő után már rég találkoznotok kellett volna, miért nem küldesz erősebb jeleket? Ha két hét után hív el valaki, akkor a másik barátnőm mondja, hogy ez baromi kevés idő, ő biztos nem találkozna senkivel két hét intenzív chatelés után, hogy képzeli a csávó, és én iért vagyok ilyen bátor, hogy belemegyek ebbe, ne agyjam már könnyen magam.
Én régen annak örültem, ha inkább egy hét után vagyok elhívva, aztán rájöttem, hogy élőben úgyis jobb, mert akkor derül ki minden, úgyhogy a 2 napot mondanám. De olyan is volt, hogy a második mondata már randimeghívás volt és összejöttünk :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!