Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, online ti mennyi chatelés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, online ti mennyi chatelés után örülnétek egy randira hívásnak ha megvan a szimpátia?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, nem nagyon ismerkedtem eddig online társkeresőkön. Nem akarok ajtóstól rontani sem a házba, hogy pár óra chat után felvessem a találkozó ötletét. Inkább pár nap múlva? Vagy még tovább? 39/f

2024. jan. 7. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hét után.
2024. jan. 7. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha jól dumálunk és megértjük egymást, akkor már a legközelebbi hétvégén, élőben ismerni meg a másikat.

28, n

2024. jan. 7. 15:41
 3/12 anonim ***** válasza:
2-3 nap max.
2024. jan. 7. 16:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nöként már beleestem abba a hibába, hogy az elején két teljes hétig chateltem valakivel, aki aztán aznap lemondta a randit mindenféle indoklás nélkül. Ez azt jelentette, hogy minden egyes este több órát írtunk, amit ezek szerint értelmesebb dolgokra is felhasználhattam volna. Ettöl kezdve engem nem érdekelt a chatelés, mert kár az idöért. Nálam egy-két hosszabb, amolyan bemutatkozó email magáról, meg pár üzeneteváltás, ami még belefér. Ebböl már böven meglátom, hogy érdemes-e foglalkozni az illetövel, vagy sem. Felesleges ehhez napokig, hetekig írogatni. Partnert keresel, nem levelezötársat.
2024. jan. 7. 16:19
 5/12 anonim ***** válasza:

1 hét kb... nem kell húzni egymas idejét.

N 31

2024. jan. 7. 17:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek a #4 Kolléganővel, felesleges sokáig húzni az irogatást.

Én is inkább találkoznék, ha úgy vélem, hogy szimpatikus egy-két hosszabb levélváltás után. Még azért az írás és a találkozó között egy telefonbeszélgetést beiktatnék, hogy a hangja/beszédstílusa tetszik-e.

2024. jan. 7. 17:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy olyan 2-3-4 nap (de akkor, ha azért előtte vmilyen szinten "minőségi" chatelés volt, nem 1-2 szavas, tőmondatos "jól nézel ki" jellegű üzenetváltások... nem órákig tartó kilométeres levelezésre gondolok, de némi kis beszélgetés a profilok alapján nem árt). Nem várnék sokkal többet, mert ugyanolyan fontos egy kezdődő párkapcsolatnál a fizikai vonzalom, amihez kell egy találkozás, élő benyomások. Illetve amit én is tapasztaltam - a társkeresőn levők többsége egyszerre több emberrel ismerkedik, levelezik... ezt nem tartom negatívnak, maga a rendszer generálja ezt... ha el van húzva hetekig a beszélgetés, akkor igenis megvan az esélye annak, hogy a másik fél aztán ghostol vagy lelép, mert szembejött egy jobb, és az is full időpazarlás.
2024. jan. 8. 01:09
 8/12 anonim ***** válasza:

3 levelvaltas. Akar aznap. Ugyis stemelyesen ismerkedunk. Igy van ez barstsagnal is.

Budapesten ez igy megy. Nem problemazunk egy talalkozon.

Nyilvan nem erdobe meg vadaszatra megyek vele .

2024. jan. 8. 07:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Nagyon változó a nők véleménye. Én nő vagyok. Ha nem aznap hív el a férfi, akkor van olyan barátnőm, aki mondja, hogy mit tököl, hívd el akkor te, ennyi idő után már rég találkoznotok kellett volna, miért nem küldesz erősebb jeleket? Ha két hét után hív el valaki, akkor a másik barátnőm mondja, hogy ez baromi kevés idő, ő biztos nem találkozna senkivel két hét intenzív chatelés után, hogy képzeli a csávó, és én iért vagyok ilyen bátor, hogy belemegyek ebbe, ne agyjam már könnyen magam.

Én régen annak örültem, ha inkább egy hét után vagyok elhívva, aztán rájöttem, hogy élőben úgyis jobb, mert akkor derül ki minden, úgyhogy a 2 napot mondanám. De olyan is volt, hogy a második mondata már randimeghívás volt és összejöttünk :D

2024. jan. 8. 11:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Elmondom, a helyedben mit, miért, hogyan csinálnék! A társkeresőzést lélektelen húspiacnak érzem, én nem tudnék paraméterek alapján válogatva, néhány üzenetváltás meg képcsere után találkozni valakivel, párkapcsolat miatt. Azt se tudod, milyen a másik, és csak tucatrandizol. A chatelés általában felületes, míg az élő beszéd közvetlenebb, ezért először a telefon beszélgetés ötletével állnék elő, így hamarabb el tudod dönteni, érdemes-e időt szánni egy találkozóra. Sok mindent előbb, gyorsabban megtudhatsz, pl. gördülékenyen megy-e a kommunikáció, van-e közös bennetek, stb. Ha sokat beszéltek, az szinte felérhet egy randin megszerzett info mennyiségével. Virtuális beszélgetés esetén a lényeg hiányzik, a személyiség teljességét kifejező metakommunikáció. Saját történet: Egyszer ismerkedtem itt, üzentem az illetőnek, majd ő fel is hívott, másfél órát csevegtünk, akár az ezer éves barátok. Hétfőtől szombatig ment ez így, engem már akkor megnyert a humora, stílusa, úgy éreztem, ezt az embert tényleg meg akarom ismerni, muszáj! Sok mindenben hasonlóan gondolkodtunk, egyeztünk, imádtam vele beszélgetni. Vasárnap mire találkoztunk, nem éreztük idegennek egymást, mivel sok dolgot már tudtunk a másikról. Nagyon szépen indult a dolog, sosem remélt kincsre találtam a személyében, számomra tökéletes FÉRFI volt, akihez büszkén és boldogan tartoztam volna milyensége miatt egy életen át. Viszont 8 hónap után ő sajnos rájött, nem engem keres. A lényeg, ha nem beszélünk az első randi előtt, csak írogatunk, lehet, hogy nem is találkoztunk volna. Sok sikert!
2024. jan. 11. 18:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!