Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon jó képű és jól kinéző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jó képű és jól kinéző sportos testalkatú férfi is maradhat szűz akár?

Figyelt kérdés

Például mi van akkor ha gyermekkortól gátlásos, szorongásos társaságban és nincsenek ezek miatt haverjai sem. Dolgozni sem nagyon mer a gátlásosságai miatt.

Akkor is a csajok be kopogtatnak neki az ajtón ha tényleg úgy igazán jól néz ki( mondjuk úgy mint Brad Pitt ) ?

jan. 16. 02:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Bárki maradhat szűz, ha nem elég tökös.
jan. 16. 03:31
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Ha annyira jól néz ki, akkor a nők fogják felszedni.
jan. 16. 05:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban jól néz ki akkor a nők is kezdeményeznek nála, akár neten akár élőben.
jan. 16. 05:35
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon jóképű és nagyon sportos srác aligha lesz olyan szinten szorongó és gátlásos, hogy ne merjen dolgozni vagy abszolút ne legyen társasága. Egyszerűen a két dolog üti egymást.

Aki nagyon jól néz ki, hacsak nem valami undormány szektában nőtt fel, folyamatosan, egészen kisgyerekkorától kapni fogja a pozitív visszajelzést mindenért amit csinál. A leggusztustalanabb dolgai is kvázi el lesznek nézve, mert jól néz ki, mert cuki, mert sármos stb.

Az emberi faj így működik, a külső, a külsőségek mindenekfelett állnak.

Szóval aligha lesz valaki ilyen háttérrel igazán szorongó. Nem mondom ,hogy nem lehet szerény és kissé gátlásos, de nem olyan szinten, hogy nehezítse az életet ennyire.

És amúgy igen, egy hasonló srácnál a nők fognak sorban állni, kezdeményezni nála.

Ettől még lehet szűz, ha mindenkit viszautasít, de azért nem jellemző. A hormonok előbb utóbb mindenkinél bekapcsolnak és felülírják a programot.

jan. 16. 06:19
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
Csak akkor, ha nagyon alacsony, vagy ha ő maga akar szűz maradni.
jan. 16. 08:14
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ha tényleg jól néz ki valaki, akkor a csajok nem hagyják annyiban, ha kell bekopogtatnak az ajtaján. Akkor maradhat szűz, ha szerzetes.
jan. 16. 08:38
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Depresszió, szorongás, erős intorvertált ember akkor simán, sok nagyon szép vonzó nő is van ilyen. Sokan nem értik ha így néz ki miért van egyedül? Mentális betegségek nem kinézetre válogatnak.
jan. 16. 11:05
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
A 4-essel abszolut egyetértek, a leírtak teljesen ütik egymást. Meg az is, hogy egy szorongó, gátlásos, erősen introvertált, depressziós ember meg nemigen fog időt, energiát fektetni abba, hogy sportos alkata, vonzó külseje legyen, kisugárzása meg pláne nincs, az ilyen petyhüdt test, bilifrizura, nyomi öltözködés, mulya viselkedés a legjobb adottságokkal rendelkező embert is tönkrevágja.
jan. 16. 12:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Maradhat. Leginkább akkor, ha ő ezt akarja.

De ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy annyira szentfazék, hogy katolikus papnak áll, vagy gyerekkorában olyan traumán esett át, amely felnőtt korára akadályozza őt a nőkkel való kapcsolatteremtésben. Ilyen esetben lehet akármennyire is sportos és jól kinéző. Ha mentálisan nincs rendben, akkor segítség nélkül nem fog boldogulni.

jan. 16. 14:12
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Öhm én valami ilyen lennék, 1. Csajjal voltam eddig, naív vagyok lányok terén lebeszélem magam mert régen nem voltam jófaszi, most meg elvagyok magamban úgy mond, mert hozzászoktam:D egy 30as helyesnek tartott srác, kerdezhettek…
jan. 17. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!