Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek semmibe a jó csajok ha adok magamra, normális keresetem van, higiénikus vagyok, 180 cm, sportos testalkat?
A jobb nők mindig kikerülnek. Mi kell mégis hozzájuk? Mindig csak az átlagosak vagy az az alattiak találnak meg, akik nekem nem kellenek. Szerintem jobb szintet képviselek ennél.
30F
A normális kereset nem elég legyen kiemelkedő a kereseted.
Minimum egy BMW X5
( de az a legalja)
Legyél kopasz,tetoválásaid legyenek,többet járj el gyúrni a haverokkal mint a nőddel bárhová,és mellé legyél írtózatosan beképzelt bunkó paraszt.
Na ezek után garantáltan a nők húgyozni fognak utánad
Az a gáz, hogy a csajok észlelését teljesen átkavarja a média. Nézik a sorozatokat a tökéletesre megcsinált modellekkel, nézik a szétfilterezett közösségi médiát és azt hiszik, hogy az a normál és azt keresik.
Valahogy nincs kontrolluk maguk felett.
Az anorexia is ilyesmi, nem veszik észre, hogy nem a realitást észlelik.
És így semmi se lesz jó nekik és kb olyan meddőn is halnak meg mint egy anorexiás. Feltéve, ha nem üt át ezen valahogy a valóság. Pont mert látják, hogy az anorexia esetében pusztulnak, a párválasztásban meg csak elmegy az életük és nem talàlják akit keresnek és ez besokkolhatja őket esetleg.
Ezért is jobb az életben ismerkedni, és nem telefon és monitor előtt élő csajokkal. És ezért se a gykról szerezz tapasztalatokat, mert itt aztàn az ultra média függők vannak.
Hajrà!
"4-5 fiúbarátom van, lánybarátom nincsen. Szabadidőm nincs sok, többnyire haverokkal vagyok és elmegyünk focizni, úszni, vagy otthon csinálok ezt-azt. Őket nem kérdeztem meg erről."
Összefoglalva: szabadidődben nem vagy olyan környezetben, hogy új embereket, akár nőket ismerj meg, nagy részében alapból otthon vagy. Ezen felül nem tudod mi a baj veled és nem is kérsz olyanoktól segítséget, akik látnak és ismernék.
Első körben ezen változtatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!