Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek semmibe a jó csajok ha adok magamra, normális keresetem van, higiénikus vagyok, 180 cm, sportos testalkat?
Figyelt kérdés
A jobb nők mindig kikerülnek. Mi kell mégis hozzájuk? Mindig csak az átlagosak vagy az az alattiak találnak meg, akik nekem nem kellenek. Szerintem jobb szintet képviselek ennél.
30F
szept. 11. 07:28
21/24 anonim válasza:
Biztos te is az instap***csák után ácsingózol.
22/24 anonim válasza:
Rossz kategóriába lőtted be magad, most meg iszod a levét a hülyeségednek.
Realizáld a saját szinted, hidd el, jóval lentebb van az, mint te gondolod.
23/24 anonim válasza:
Mert bekepzeltek.. viszont amit kifele mutatnak az sokszor nem ugy van.. probalnak semleges erzelmeket mutatni feled , ilyenkor kell rajuk startolni es nyomulni.
24/24 anonim válasza:
Nálunk a párom (férfi) kategorizálta be magát rosszul, mondjuk ő lejjebb, mint amit megérdemelt. Összejött olyan nőkkel akik elég csúnyácskák voltak, viszont folyamatosan nyomatták neki, hogy mennyire gáz, meg nyomták lefele az önbizalmàt. Összejött velem, kikupáltam ebből a sza*ságból, és látom, hogy sokkal több nő vet rá leselkedő pillantást. Igaz nem lett full magabiztos, de sokszor a környezet az ami igazán lehúzza az embert. Lehet te is rosszul látod csak magad, és fejben kellene helyrerázódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!