Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szintén kiraktad volna ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szintén kiraktad volna ezt a nőt? Megparancsolta nekem, hogy szabaduljak meg a macskámtól akit szeretek, mert hogy szerinte az nem férfias hogy én macskát tartok, nem higiénikus, és ő eleve utálja a macskákat.

Figyelt kérdés

Megmondtam neki, hogy menjen az anyukájához vissza! Erre akkora patáliát csapott, hogy össze-vissza tört mindent a lakásomban, betörte a tükröm, összetörte a fürdőben a mosdót, többször megpróbált tökön rúgni, utána én kilöktem az ajtón és rá zártam, aztán eltakarodott. A cuccaid összeszedtem egy zsákba, és leraktam az anyukájának a lakása előtt. Zárat cseréltem.

Tényleg nagyon jó nő volt, gyönyörű szép az biztos, de hogy én nem fogom se a macskámat se a kutyámat kidobni érte, az biztos!

Hónapok óta piszkált egyébként ezzel, hát ez lett az eredménye.

Te mit csináltál volna?

2024. febr. 8. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Kamu.
2024. febr. 8. 20:46
 2/18 anonim ***** válasza:
73%

Kamu.

Odaköltözés előtt nem tudta, hogy macskád van?

2024. febr. 8. 20:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Macskám van, ha valakinek ez nem bejövős, még randi se lesz valószínűleg.
2024. febr. 8. 20:51
 4/18 A kérdező kommentje:
nem kamu! Tudta, csak akkor még ennyire nem éleződött ki, egyébként nagyon gyorsan ide akart költözni, nem volt hosszú kapcsolat, gondolom az anyukájától akart eljönni. Most hazament!
2024. febr. 8. 20:55
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem is értem h jöhettél vele össze alapból, biztos voltak már jelek rá hogy őrült...
2024. febr. 8. 20:55
 6/18 anonim ***** válasza:
11%
Téged kéne kirakni erről az oldalról. Egy troll vagy... Bizony, ki kéne vágni téged, mint a macskát...
2024. febr. 8. 20:57
 7/18 anonim ***** válasza:
51%

Ja, szóval végignézted, hogy szétveri a fürdőszobádat és minden mást.

Igaza van, tényleg nem vagy férfi.

2024. febr. 8. 20:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! Én is kiraktam volna.
2024. febr. 8. 21:27
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
Hogy törte össze a mosdót? Ezt nem tudom elképzelni, hogy lehet épp a mosdót eltörni.
2024. febr. 8. 21:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon könnyű eltörni egy mosdót. Hisz porcelán.

Rábacol egy székkel, belevágsz egy nagyobb bögrét. Vagy esetleg rátérdelsz, mert kell a felette lévő polcról valami és a szaniterragasztó üeg az a két csavar elengedi magát. Ha az leesik, eltörik.

2024. febr. 8. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!