Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szintén kiraktad volna ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szintén kiraktad volna ezt a nőt? Megparancsolta nekem, hogy szabaduljak meg a macskámtól akit szeretek, mert hogy szerinte az nem férfias hogy én macskát tartok, nem higiénikus, és ő eleve utálja a macskákat.

Figyelt kérdés

Megmondtam neki, hogy menjen az anyukájához vissza! Erre akkora patáliát csapott, hogy össze-vissza tört mindent a lakásomban, betörte a tükröm, összetörte a fürdőben a mosdót, többször megpróbált tökön rúgni, utána én kilöktem az ajtón és rá zártam, aztán eltakarodott. A cuccaid összeszedtem egy zsákba, és leraktam az anyukájának a lakása előtt. Zárat cseréltem.

Tényleg nagyon jó nő volt, gyönyörű szép az biztos, de hogy én nem fogom se a macskámat se a kutyámat kidobni érte, az biztos!

Hónapok óta piszkált egyébként ezzel, hát ez lett az eredménye.

Te mit csináltál volna?

2024. febr. 8. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha senkiért nem adnám az állataim, ez fix.
2024. febr. 8. 22:30
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább beraktam volna, de te tudod.
2024. febr. 8. 22:42
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Mi a ferjemmel otthagytuk volna egymast azonnal, ha nem jottunk volna ki egymas allataival.
2024. febr. 9. 00:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz a sztori, akkor jól tetted.
2024. febr. 9. 00:36
 15/18 anonim ***** válasza:

"szerinte az nem férfias hogy én macskát tartok"

Nekem van 6. Meg most egy mentett, akit valszeg agyonvertek.

"nem higiénikus"

Ha ragja a patkany az agy labat, mikozben alszol, az higienikus :)

39F incel

2024. febr. 9. 07:46
 16/18 anonim ***** válasza:

A macskáim nem tűrése az nálam azonnali szakító ok.

N

2024. febr. 9. 07:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát én már azt nem hagytam volna az elején, hogy nekem törjön-zúzzon. Megfogtam volna a grabancát.

35/F

2024. febr. 11. 20:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Itt nemcsak az a baj, hogy nem tolerálta a macskát, hanem az, hogy nagyon erőszakos. Kárt okozott, megpróbált téged is fizikailag bántani. Jól tetted, hogy kiraktad. Sőt, én lefényképeztem volna az okozott kárt és feljelentettem volna rongálásért. Jó nagy anyagi kárt okozott.
2024. febr. 14. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!