Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves vagyok Nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves vagyok Nem találok évek óta barátnőt mi velem a probléma,min kellene valtoztatnom?

Figyelt kérdés
Annyira frusztráló hogy sehol nem jön össze semmi .
jan. 15. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Honnan kéne tudjuk...pláne ennyi alapján?..
jan. 15. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Csúnyán fogalmazva attól függ, hogy tud-e lucskosodni a bugyija a lánynak a kinézetedre. Manapság minden a kinézet. Ha nem lucskosodik a bugyi, a fejedben is pöröghetsz, nem fog összejönni.
jan. 15. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Ezt így nem lehet megmondani. Nekem régen azért nem jött össze, mert vártam a sült galambot. Baráti körben nem voltak lányok, én pedig nem mertem kezdeményezni, mert nem voltam megelégedve magammal (sovány voltam). Ha próbálkozol, adsz magadra és a saját kategóriádbol valogatsz, akkor egyszer csak sikerül. Van két haverom, akik folyamatosan "sírnak" és nem értik miért utasítja őket vissza mindenki. Egyik 1.60 és 80kg, a másik 1.70 körül és kb 100-110 kg, ennek ellenére folyamatosan az edzett, vékony lányokra nyomulnak és még a nők a hibásak, hogy lerazzák őket.
jan. 15. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
2, miért, farokkal, ami nem áll fel, nem tudsz dugni. A szex a kapcsolat része.
jan. 16. 02:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Milyen okai lehetnek?
jan. 16. 04:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mi így honnan tudjuk, mikor semmit nem írtál magadról?? De még ha írnál is, akkor se tudnák biztosra mondani, mert nem ismerünk...
jan. 16. 05:01
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

Min kellene változtatni? Nézzél ki jobban. Sokkal jobban. Nyilván sok téren nem tudsz változást elérni, pl. nem leszel magasabb (vélhetően) és szignifikánsan jobb képű sem leszel, de pl. ha van rajtad felesleg azt le lehet dobni, jobban lehet öltözni, jobb stílust magadra venni, normálisabb hajviselet és/arcszőrzet, lehetsz fittebb és kereshetsz több pénzt mondjuk.

Valójában ezek a dolgok kb. 5-10% javulást fognak csak eredményezni, mivel a legfontosabb az alapvető genetikánk és az abból fakadó kinézetünk, de lehet nálad pont ez a pár % is elég lesz.

Aztán ha odáig eljutsz, hogy egyáltalán érdekeld valamennyire (úgy általánosan véve) a nőket, akkor fejlődhetsz kommunikációs téren, Lehet jobb szöveged, megtanulhatod jobban eladni, előadni magad (sok sok kamuzás, ferdítés, önfényezés szükséges ahogy megfigyeltem). Ez is javít pár %-ot az esélyeiden.

jan. 16. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!