Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki online a találkozóra hívásra csak annyit ír hogy "Rendben van, találkozzunk" akkor az valószínűleg nem lelkes, igaz? Ezen még változtathat az élőbeni találkozás vagy ez eleve halott ügy?
Várd ki a találkozót azzal, hogy rendben, nyugtázta hogy nem egy olyan típus akitől te boldog leszel.
A nők elvileg jobban erzok
Kimutatják az erzeseket
Aki jatszmazik hagyd, az sem jó ha nem örül neked, az is gáz ha passzív és egy okeval leraz .
Mi a jó neked?
Mit szeretnél?
Kire vágysz?
Erre fókuszált inkább.
Várd ki a végét, előre minek elméleteket gyártani?
Hát igen, nekem is ez jön le hogy elég hivatalos. De mondhatná bármikor azt is hogy nem akar találkozni, bizalmatlan stb., de maga a tény önmagában hogy találkozik, az nem egy jó "jel"?
Oké hogy nekem semmibe se szabad beleélni magam de most úgy vagyok vele hogy nyilván DIREKT pofonba se akarok belefutni.
Egyébként eddig mindig hatalmas lelkesedések voltak találkozó előtt meg smiley-k meg minden aztán lekoptatás randik után hogy "nem egymást keressük"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!