Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki online a találkozóra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki online a találkozóra hívásra csak annyit ír hogy "Rendben van, találkozzunk" akkor az valószínűleg nem lelkes, igaz? Ezen még változtathat az élőbeni találkozás vagy ez eleve halott ügy?

Figyelt kérdés

szept. 12. 07:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
91%

Először igen, egy magára valamit is adó nő/férfi igenis válogat!

Másodszor az a lényeg, hogy találkozni akar és megismerni téged, nem pedig az, hogy lelkesedjen.

Harmadszor, ha egy ennyire egyszerű mondatot már túlgondolsz, akkor neked nem való (még) kapcsolat.

szept. 12. 09:32
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

23-as vagyok

"Amúgy ítélkezni könnyű."

Nem ítélkeztem, csak látom, ahogyan kezdesz a nyuszika lenni a viccben, aki a neki ajtót nyitó medvére rákiabál, hogy "tudod mit medve, akkor b*szd meg a létrádat".

Ha amit most csinálsz, azt tovább folytatod, akkor úgy fogsz odamenni a rnadira, hogy "na ezt sem érdeklem, csak szánalomból jött el, nem is lelkes", kívülről pedig TE nem fogsz lelkesnek tűnni, hanem egy búvalbaszott, ideges flegma idiótának.

Ezzel NEM azt mondom, hogy ilyen vagy. Csak belehergeled magadat.

szept. 12. 10:35
 33/33 anonim ***** válasza:
Nőként én is körülbelül ennyit szoktam írni. Ismeretlenül nincs nagyon mire lelkesedni, inkább óvatos szoktam lenni, nem élem bele magam annyira. Élőben minden kiderül! :)
szept. 12. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!