Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki online a találkozóra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki online a találkozóra hívásra csak annyit ír hogy "Rendben van, találkozzunk" akkor az valószínűleg nem lelkes, igaz? Ezen még változtathat az élőbeni találkozás vagy ez eleve halott ügy?

Figyelt kérdés

szept. 12. 07:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Kicsit elírta a telefon, de érted a lényeget biztos. 😀
szept. 12. 08:24
 22/33 A kérdező kommentje:
Kb értem...
szept. 12. 08:28
 23/33 anonim ***** válasza:
95%

Mi lenne, ha csak örülnél annak, hogy lesz egy randid? :D

Őszintén szólva kicsit féltem a mentális egészségedet, ha összejöttök majd, mert amint valami nem úgy történik majd, ahogyan te a fejedben elképzelted, jön majd az összeomlás. Pontosan úgy, ahogyan most történik.

Mégis mi a büdös francot kellene írnia? Szívem szép szerelme, olyan régóta vágyom már a veled való találkozásra és boldogságom határtalan, amiért eljött ez a nap, hogy elhívtál? Vagy mi a túró? :D

"Az a baj hogy volt ellenkezője is, iszonyatosan jól ment minden írásban de élőben semmi nem volt, én is éreztem hogy döcögős, kellemetlen, vagy valahol a kettő között de ideje senkinek nincs a másik megismerésére."

Hátha ez most az ellenkezője lesz, nem?

"Én is bizalmatlan vagyok azért azzal aki semmit sem oszt meg."

Szerintem te saját magaddal szemben vagy bizalmatlan. Nagyon nehéz, de érdemes változtatni a hozzáálláson. Amiket az előző kérdésedben is írtál, hogy "csak lehajol értem, mint valami morzsáért", ezeket TE gondolod SAJÁT MAGADRÓL sajnos.

Ne vedd személyes sértésnek, ha valakivel nem passzoltok, nem gonoszkodásból meg nagyképűségből csinálja ezt senki. Hanem egyszerűen csak nem illettetek össze az eddigi randipartnereiddel. Ez nem a világvége, nem jelenti azt, hogy te szar ember vagy, és végképp nem jelenti azt, hogy a másik szar ember. Csak akkor éppen nem jött össze.

szept. 12. 09:03
 24/33 A kérdező kommentje:

23-as vagy talán pont azt hogy válogatnak a nők ezerrel és senkinek nem adnak esélyt. Erre nem gondoltál?

Amúgy ítélkezni könnyű.

szept. 12. 09:10
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Rohadtul túlagyalod! A "rendben van, találkozzunk" pontosan azt jelenti, hogy "rendben van, találkozzunk" Ennyi! Mi a probléma?

N

szept. 12. 09:16
 26/33 A kérdező kommentje:
25-ös de szerinted lelkes? :D
szept. 12. 09:17
 27/33 anonim ***** válasza:
91%

Fú, vazze!

Ha ezt elolvasnám a randi előtt, már mondanám is le.

Nem lelkes, mert nem vagy a szerelme, nem ismer. Majd akkor lesz "lelkes", ha bejössz neki élőben.

Addig egy noname faszi vagy!

Anyám, borogass!

#25 vagyok

szept. 12. 09:19
 28/33 anonim ***** válasza:

Ezt én nem hiszem el. Komolyan kombinálsz? Rá mondod, hogy játszmázik, mikor szerinted nem lelkes? Írásban hogy jönne át a hangulata?

Miért az van, hogy csak azt tudod elképzelni, hogy ezt unottan mondja, nem izgatottan?

Amúgy... meg sem érdemled.

szept. 12. 09:22
 29/33 A kérdező kommentje:
28-as és ezt honnan érezni szerinted hogy "izgatottan" írja hogy "rendben, találkozzunk" ? Vannak erre utaló jelek?
szept. 12. 09:23
 30/33 anonim ***** válasza:

Nincs. Ahogy arra utaló jel sincs, hogy NEM lelkes. Bármilyen érzelmet belelátsz az írott szóba, az tőled jön, nem tőle.

Kreáltál egy problémát, és szorongasz miatta. Nem ismerlek, de biztos vannak valós problémáid, ne költs hozzájuk.

szept. 12. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!