Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki online a találkozóra hívásra csak annyit ír hogy "Rendben van, találkozzunk" akkor az valószínűleg nem lelkes, igaz? Ezen még változtathat az élőbeni találkozás vagy ez eleve halott ügy?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Már az előző kérdésednél is megírta mindenki, hogy túlbonyolítod a dolgot és a semmiben keresel problémát.
Talán jobb lenne, ha megszakítanád az ismerkedést, mert szegény nő biztosan normális férfira vágyik.
Egy egyszerű fél mondat miatt írod ki már a második kérdésedet, és olyan paranoiásan írsz, mintha lenne rá okod, holott nincs. A semmi alapján próbálod kitalálni egy olyan nő gondolatait és érzéseit, akit nem is ismersz.
Ha ezen rágódsz az előző kérdésed óta, nem állsz kész nemhogy kapcsolatra de randizásra sem.. még nem is találkoztatok, de már agyalsz, kombinálni, mithogymikormerre..
Miért vagy ennyire bizonytalan? Vagy ki ez a csaj, hogy ennyire rá vagy kattanva arra mit gondol, holott még első tali lesz. (Ha jól értem)
14-es igazad van semmit se tudok róla. Nekem fura ha valaki ennyire titokzatos de valóban felesleges "kattognom" azon mit miért írt úgy ahogy. Az a baj hogy volt ellenkezője is, iszonyatosan jól ment minden írásban de élőben semmi nem volt, én is éreztem hogy döcögős, kellemetlen, vagy valahol a kettő között de ideje senkinek nincs a másik megismerésére.
Első olyan esetem amikor olyannal fogok elvileg találkozni ahol a nő kimondottan távolságtartó és csak alap információkat osztott meg magáról. Tényleg minimálisat, egy keresztnév, egy foglalkozás és ennyi. Én is bizalmatlan vagyok azért azzal aki semmit sem oszt meg. Lehet házas?
Mégcsak nem is titokzatos, de magyarázd csak bele ezt is...
Ne randizz se vele, se más nővel, amíg ennyire csak teória gyártásokon szintjén mozogsz.
18-as: jogos nem ismerjük egymást. Végre egy logikus magyarázat. :D
Amúgy az ilyen kis "nyitott" lányok szoktak leghamarabb leírni, hátha ez most másképp lesz bár a fenti válaszok alapján esélyem 0.
Miért görcsölsz rá ennyire? Majd találkoztok, és vagy beválik lesz a randi, vagy nem.
Ezt sose tudhatod előre. Ha újjongva várna hogy találkozzatok, személyesen akkor is lehetne csalódás belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!