Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valószínűleg nem bír pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg nem bír pedig még azt sem tudja ki vagyok?

Figyelt kérdés
Elsőre kicsit fura lehet a kérdés, de kifejtem. Van egy lány akivel nem vagyunk unszimpatikusak egymás számára. A múltkor találkoztunk és eltöltöttünk együtt egy jó napot. És itt kezdődik a probléma. Ez az apjának valamiért nem tetszett, húzta is a száját meg azóta minden hétvégére csinált neki valami programot. Mondta is a lány, hogy lehet nem jönnénk ki vele. Értem én hogy van olyan hogy nem bírok valakit, de amíg nem ismerem addig ne ítélkezzünk szerintem.

2018. máj. 11. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Hagyj neki időt. A lánynak kéne az apjával beszélni rólad és esetleg egy közös programos napot összehozni és ott megismerkedni.
2018. máj. 11. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ez a kérdés nem a felnőtt kategóriába lenne való 🤔

Vagy ha mégis felnőtt, akkor igencsak gyerekes.

2018. máj. 11. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Lehet az apjának nem a személyeddel van baja, hanem a nemeddel. Apukáknak a kicsi lányuk a legféltettebb dolog a világon. Hiába múlt el 15 vagy 20 éves, neki akkor is a lánya. A szíve szakad meg ha összetörik a szívét, óvja és a legjobbat akarja neki. Persze itt tényleg olyan apa lánya kapcsolatról beszélek ami mély és szereteten alapszik.

Lehet csak korainak gondolja még neki a fiúzást ezért ezt a “feladatokkal, programokkal” próbálja kikerülni.

Én azt mondom gerincesen állj elé mutatkozz be a családjának. Nem kell egyből azt mondani h tetszik meg randi, hanem hogy te a haverja vagy együtt lógtok meg “matek házit” csináltok.

2018. máj. 11. 14:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Mivel mindketten elmúltunk 20 évesek ezért szerintem helytálló a kategória, de majd a moderátor odébb mozgatja ha nem tetszik neki. Ebből kifolyólag a matek házi csináláson is túl vagyunk már. Azt hogy félti és szereti teljesen megérteném mert ez természetes egy igazi apa-lánya kapcsolatban. Csak itt jön a bökkenő hogy nem mindig van ez meg. Sokszor cseszteti, balhézik otthon stb.
2018. máj. 11. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Mivel felnőtt kategória, 20 múltál és elkészült a matek házid, szerintem ideje lenn elmenned a boltba, venni egy kis csokor virágot, egy üveg szép bort, majd elmenni a leányzóért, a szülők kezébe nyomni a szajrét és illedelmesen bemutatkozni, majd elhúzni a csajjal randira. Mit szólsz ? Szerintem értékelnék. Legalább is nálam mindig értékelték.

31/f

2018. máj. 11. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!