Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosként manapság már teljesen esélytelen ismerkedni? Mit kellene/lehetne változtatni, hogy legyen esélyem?
38 éves vagyok, nagyon rég egyedül, gyerekem nincs. Sajnos minden szempontból átlagos, de szerintem vannak nálam rosszabbak.
173 cm magas (ez talán átlag alatti), rendszeresen sportolok, átlagos testalkat és arc (hasam szerencsére nincs). A homlokom 1-1 centivel magasabb mint régen, még sötét a hajam, de kezdek őszülni. Figyelek a kinézetemre, öltözködésemre.
Egyetemi diplomám van, lakásom Budapest vonzáskörzetében (nincs hitel), beosztottként millió körüli nettóm.
Szeretek utazni, nyáron tengerpartra. Mozi, színház, borozás és más programokban is benne vagyok.
Tinderről alig jön össze valami, kevés a match, sokan nem írnak vissza, eltűnnek. Nem vagyok extrovertált, de ha összejön egy randi, hozok fel témákat, érdeklődő vagyok, jól elbeszélgetünk sokszor pár órát, utána mégse kellek.
“Egyetemi diplomám van, lakásom Budapest vonzáskörzetében (nincs hitel), beosztottként millió körüli nettóm.”:
Felső 10% -os férfi, felelős a magyar GDP 25% -áért. Ha ez megnyugtat, jelenleg te tartod el azokat a szingli anyukákat, akik helyetted a 190 centis raktárost választották.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!