Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedéskor egy férfi miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor egy férfi miért hazudhatja hogy sok haver/baràtja van és sok program van velük?

Figyelt kérdés

Felnőttként nincs 20-30 baràtja egy embernek

Olyanokat mond hogy haverral elmentünk a Margitszigetre, amikor a Margitszigeten csak futók és túristàk vannak, hetero pasikat nem làtsz együtt,

X étterembe jàrnak de azt se tudja hol az étterem

Jǒn haverja x napon rég találkoztak majd mikor jön a nap hirtelen nem is lesz ilyen programja...

jan. 15. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
37%

Én is voltam haverokkal a Margit szigeten

Amikor LSD-ztünk:D

jan. 15. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

Talán azért, mert azt hiszi, hogy azt várod el tőle, hogy társasàgi ember legyen.

Egyébként meg 20-30 barátja simán lehet egy embernek. Ha vam Facebook-on 1000 ismerőse, abból 20 simán lehet barát.

jan. 15. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Pedig vannak ilyenek. Ismerkedtem én is ilyennel, küldött képeket is magukról. Tényleg volt vagy 30 haverja mininum. Szinte minden nap ment valahova egy baráti körrel (6-8 fő).
jan. 15. 21:25
 4/10 A kérdező kommentje:

Tegyük fel van ilyen, az ilyen férfinek minek baràtnő...?

Màr most az van hogy haverokkal megy (àllítólag) mindig programozni és ha esetleg van még ideje jöhet egy randi

De! A Facebookon meg folyamatosan elérhető tehàt akkor most a haverokkal van vagy netezik ?!

jan. 15. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
mert a haverjait nem tudja megdugni.
jan. 15. 21:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól vágyhat barátnőre. De ha te olyan pasast keresel, aki mindig csak és kizárólag veled van, tehát nem fut össze a haverjával stb, akkor nem ő a te embered.
jan. 15. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
2 a barát meg a haver nem ugyan az!
jan. 15. 22:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért ezen lehet változtatni is, kérdező, amit írtál a 4es kommentedben.

Nekem is mielőtt barátnőm lett, szinte minden hétköznap estére jutott valami programom. Nem kocsmázás, hanem hobbik. Éneklés, tánc, nyelvtanulás.

Aztán gyorsan kiderült, hogy nem fér bele 2 kórusban énekelni, csak egyben, és kétféle táncra sem lehet járni, csak egyre, ellenkező esetben nem marad minőségi idő, ami eltöltsek a barátnőmmel.

jan. 16. 00:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyilván azért hazudhatja ezt, mert h-ülye. Aki felnőtt létére úgy akarja mások bizalmát és tetszését elnyerni, hogy hazudik, az maga alatt vágja a fát.
jan. 16. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Jajj, annyi olyan ember van, aki a nagy haverjaival van, közben meg nonstop a telefont nyomkodja. Semmit nem jelent, hogy állandóan elérhető.

Ezt mi így nem tudjuk megmondani, hogy kamu vagy sem, de ha igen, akkor nagyon gáz. Ezzel akar bevagodni, hogy nagy társasága van.

A kérdés másik része: nemtől függetlenül az ember vágyik a társaságra és a programokra. Amikor szingli voltam, én is próbáltam szinte minden napra szervezni magamnak valakivel programot, pláne hetvegekre. Szeretek egyedül lenni, de szabadnapokon elég nyomasztó tud lenni, ha egesz hétvégén nem szólsz senkihez. Mikor lett párom, és/vagy a többieknek is, akkor nyilván ritkultak valamennyit ezek a találkozók és a párunkkal kezdtünk el több időt tölteni. Meg kell találni az egészséges egyensúlyt.

jan. 16. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!