Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová lehet eljárni nőként ismerkedési célból? (20-on éves korosztály)
Szórakozóhelyre ritkán járok, nincs is mindig társaság hozzá és eddigi tapasztalatok alapján nem is komoly szándékkal ismerkednek ott a pasik, illetve egyre inkább azt veszem észre hogy csak nálam fiatalabbak vannak.
Néztem interneten csoportos edzéseket is, de az összesre szinte csak nők járnak a képek alapján. (Biztos vannak pasisabb edzésfajták is, de olyanra meg nem mennék el)
Pub, ilyen helyek nincsenek nagyon felénk, max kocsmák,de azokból sem a "jobb fajták".
Túra, kirándulás nem tartozik az érdeklődési körömbe, nem szeretnék ilyen csoporthoz csatlakozni.
Nem fővárosi vagyok, nincsenek nagyon szervezett programok ahol akár kis esély is lenne az ismerkedésre.
#2 Próbáltam már interneten is, csak nyitott lennék a személyes ismerkedésre is.
#3 Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Életemben nem jött még oda senki hozzám az utcán/tömegközlekedésen, de még baráti körben sem nagyon volt ilyen, hogy valakit leszólítottak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!