Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hová lehet eljárni nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová lehet eljárni nőként ismerkedési célból? (20-on éves korosztály)

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyre ritkán járok, nincs is mindig társaság hozzá és eddigi tapasztalatok alapján nem is komoly szándékkal ismerkednek ott a pasik, illetve egyre inkább azt veszem észre hogy csak nálam fiatalabbak vannak.

Néztem interneten csoportos edzéseket is, de az összesre szinte csak nők járnak a képek alapján. (Biztos vannak pasisabb edzésfajták is, de olyanra meg nem mennék el)

Pub, ilyen helyek nincsenek nagyon felénk, max kocsmák,de azokból sem a "jobb fajták".

Túra, kirándulás nem tartozik az érdeklődési körömbe, nem szeretnék ilyen csoporthoz csatlakozni.

Nem fővárosi vagyok, nincsenek nagyon szervezett programok ahol akár kis esély is lenne az ismerkedésre.

2023. jan. 1. 18:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Kamu kérdés. Hány évesnek hazudod magad?
2023. jan. 1. 18:35
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
Interneten nem próbáltad?
2023. jan. 1. 18:36
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
Egy huszonéves lánynál/nőnél sorban állnak a férfiak. Elég kilépned az utcára.
2023. jan. 1. 18:36
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Honnan "tudjátok" hogy kamu?
2023. jan. 1. 18:37
 5/16 A kérdező kommentje:

#2 Próbáltam már interneten is, csak nyitott lennék a személyes ismerkedésre is.

#3 Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Életemben nem jött még oda senki hozzám az utcán/tömegközlekedésen, de még baráti körben sem nagyon volt ilyen, hogy valakit leszólítottak volna.

2023. jan. 1. 18:38
 6/16 anonim ***** válasza:
49%
Hány éves vagy pontosan?
2023. jan. 1. 18:40
 7/16 A kérdező kommentje:
#6 20-as éveim első felében vagyok
2023. jan. 1. 18:49
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Nyelvtanfolyam ?
2023. jan. 1. 18:49
 9/16 anonim ***** válasza:
14%
Ja igen és akkor most fogod kapni a privátokat. Sok szerencsét! Viszont az alapszabály akkor is az, hogy neten nem ismerkedünk.
2023. jan. 1. 18:50
 10/16 anonim ***** válasza:
21%
Mennyi az a korkülönbség ami bele férne ?
2023. jan. 1. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!