Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy elcsépelt kérdés de 30-as független férfiak hol tudnának ismerkedni 30-as független nőkkel ( Bp-en )? Létezik még platform ennek a korosztálynak? Társkeresőt próbáltam, nem írtak vissza. Egyéb alternatíva?
Ahhoz jól kell kinézned és sikerül.
Vagy kegyetlenül leadod az igényeidet.
Vagy keresel olyan nőket akiknek gyerekük van, itt is sok nő jól néz ki, csakhát hozzáadnak egy gyereket. De talán külsőre nincs egetverő elvárás.
Köszönöm az eddigi válaszokat, 36 leszek idén, nyilván nem 40-hez közeli 30-asra gondoltam, hanem 28-32 közöttire, tehát 30-as évei elején járó nőre.
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy közülük aki akart már megállapodott a többi pedig nem akar kapcsolatot.
De talán akad egy olyan hasonló jellem aki csak nehezebben ismerkedik mert nem jár erre-arra, nem feltétlenül túl közvetlen.
Nehéz mert én abban sem hiszek, hogy ráerőszakoljuk magunkat valamilyen programra csak azért hogy nőt szerezzünk, talán ez nem jó irány.
Egyébként tavasszal azért valahogy nyitottabbak a nők, talán akkor ismerkedni jobban lehet. A hol az továbbra is kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!