Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hová lehet eljárni nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová lehet eljárni nőként ismerkedési célból? (20-on éves korosztály)

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyre ritkán járok, nincs is mindig társaság hozzá és eddigi tapasztalatok alapján nem is komoly szándékkal ismerkednek ott a pasik, illetve egyre inkább azt veszem észre hogy csak nálam fiatalabbak vannak.

Néztem interneten csoportos edzéseket is, de az összesre szinte csak nők járnak a képek alapján. (Biztos vannak pasisabb edzésfajták is, de olyanra meg nem mennék el)

Pub, ilyen helyek nincsenek nagyon felénk, max kocsmák,de azokból sem a "jobb fajták".

Túra, kirándulás nem tartozik az érdeklődési körömbe, nem szeretnék ilyen csoporthoz csatlakozni.

Nem fővárosi vagyok, nincsenek nagyon szervezett programok ahol akár kis esély is lenne az ismerkedésre.

2023. jan. 1. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
#9 Ki hozta ezt az "alapszabályt", te?
2023. jan. 1. 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
11: igen, én. Megszívlelendő egyébként, főleg lányoknak.
2023. jan. 1. 19:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Baráti társaságban a legjobb (barátok barátai).

Mit csinálsz szívesen a szabadidődben? Mert az érdeklődési kör a következő legjobb opció.

Nem muszáj sport, lehet ez egy fúvószenekar vagy akár kutyasétáltatás. Tanfolyamok, akár nyelvtanfolyam.

Amúgy 20-25 éves korosztályban felénk az egyetemen ismerkednek a legtöbben vagy koliban. De egyetemmel kapcsolatos táborokban, rendezvényekem sem ritka. Ez utóbbiak egyetemtől függetlenül is létező dolgok.

A lényeg, hogy ne csinálj cdak ezért olyat, ami kicsit sem érdekel. Illetve én is inkább az élőben ismerkedést javaslom.

2023. jan. 1. 19:27
 14/16 anonim ***** válasza:
2%
Egy biztos, szerintem egy nő sosem tett fel még fel ilyen kérdést.
2023. jan. 1. 19:46
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Írtad egy kicsit fentebb, hogy még soha nem mentek oda hozzád élőben. Ennek a külsőd az oka, vagy a kisugárzásod?
2023. jan. 1. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:
31%
És akik itt szeretnének ismerkedni veled azokkal mi a baj?
2023. jan. 2. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!