Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22 éves vagyok, a korosztályom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok, a korosztályom hol szokott ismerkedni?

Figyelt kérdés

Budapesten élek, de én valahogy soha sem szoktam tudni megállapítani ki hány éves :D Sokszor borzalmasan sokat tévedtem és ez már nem az a mindegy kategória.. De lehet ez csak velem van így. Viszont már régóta küzködik ezzel, hogy valahogyan sehol se találom a helyemet, hogy hol ismerkedjek. Szórakozóhelyekre nem járok a kocsmákba meg ha megyek a barátaimmal akkor egymás társaságát élvezzük mert ritkán van alkalmunk találkozni is, szóval ott meg nyilván nem hagyom ott őket és megyek el, meg az nem is annyira az én stílusom. Interneten próbáltam már de valahogy mélyebb dolog soha nem lett ennél egy beszélgetésen kívül, valahogy olyan komolytalan és inkább csak unaloműzés a lányoknak.

De itt merül fel a kérdés, hogy akkor hol tudnék ismerkedni és komoly kapcsolatot kialakítani? Valahogy a közeli barátaimnál azt látom akinek van már kapcsolata annak évek óta van és még iskolai vagy baráti körön keresztül szerezte, nos nekem nem alakul ki egyik csoportból sem, szóval így viszont tényleg ez a kvázi idegennel való ismerkedés maradt.

2022. jún. 19. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenhol.
2022. jún. 19. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:

online. tinder és facebook dating

én is így ismertem meg a szerelmem

2022. jún. 19. 19:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkoztam, hogy ez most melyik korosztály, mivel leginkább a mostani tinik nőttek fel úgy, hogy van internet és leginkább ott beszélnek, ismerkednek, nálam meg ez a gyerekkor vége körül szóval annyira nem komfortos vagy furának tűnik... (bár próbáltam de olyan komolytalan az egész, ez a benyomásom)
2022. jún. 19. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyetemen, könyvtárban, csoportfoglalkozáson, buliban, online (tinder, baddo, happen, randivonal, stb.), baráti társaságban, fesztiválokon, nyelvtábor, hobbi által (túrázás, táncóra, főzés klub,stb.
2022. jún. 19. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Társkereső appok eléggé felszínesek.

Esetleges online felületek mint játékok, Discord. Ott vannak szuper kis közösségek is. :D

2022. jún. 20. 08:27
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ott ahol te nem vagy.
2022. jún. 20. 10:34
 7/9 anonim ***** válasza:
6. "Ott ahol te nem vagy." Szerintem a nők is ezt gondolják rólad :D
2022. jún. 20. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Ismerkedni mindig es mindenhol lehet. Boltban tomegkozlekedes, strand stb

Ehhez persze kell egy jo kiallas magabiztos fellepes, jo kommunikacio.

Szoba tudj elegyedni, tudd megnevettetni akkor mar jo vagy.

Ha ez nincs meg mehetsz barhova vagy barmilyen netes forumra, hiaba

2022. jún. 20. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Tinderen szavazok én is.

Mi is azért már úgy nőttünk fel, hogy elég erősen a mindennapok részét képezte az internet legalább középiskolás korban.

23N

2022. jún. 21. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!