Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy 22 éves 2 gyerekes családanyának arra, hogy a korosztályában párra találjon?
És az a tény, hogy nem is teljesen az én véreim az min változtat? Mert ugyanúgy én viszem bölcsibe a nagyobbikat, a kicsivel én vagyok otthon és anyám.
Én már tőlük nem válok meg. Ők is az anyjuknak tekintenek. Tehát a pasinak is ezzel kell elfogadnia. És én úgy tudom, nem túl jók egy fiatal anya esélyei. Vagy mégis?
Kicsit nehezebb, de ne add fel, van esélyed, csak ne várd el, hogy a fiú jópasi legyen, ereszd lejebb ezen a téren a z elvárásod. Inkabb azt vedd figyelembe, hogy mennyire családcentrikus és gondoskodó a fiú. Valamint legyen egy jólfizető munkahelye, valamilyen autója.
Talán a szerényebb, félénk tipusu srácok között próbálj keresgélni, könnyen el tudod csábítaní őket, és akkor bármit meg tesznek érted, és a gyermekekért.
22f
Nálam csak annyi a fő elvárás, hogy becsületes legyen, szeresse a gyerekeket akik már az enyémek.
Jól fizető állás, meg jó képűség... ezek lényegtelenek.
Eddig sem voltak nagy elvárásaim, de a picikre is gondolnom kell most már.
Az igazság: tényleg vannak nők, akiknek gyerekük van, egyedülállóak voltak, és így találtak vkit!
nekem egyébként még pozitívum is, ha nem a tieid a gyerekek. sztem úgy "cikibb", ha mástól vannak gyerekei, de még úgy is vannak, akik találnak párt. sztem van esélyed! :)
na persze nem azoknál van esélyed, akik csak kihasználják a lányokat, mert őnekik ez kizáró ok, de ez még jobb is így.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!