Milyen szabadidős tevékenysége lehet egy családanyának?
Nagycsaládos vagyok, szerencsére a férjem nem dolgozik brutális munkaidőben, már 4 után itthon van, anyósom is bármikor bevethető, úgyhogy nekem nem probléma, hogy foglalkozzak magammal (és a párommal).
Lehet ezért leszólni vagy nem, én nem vagyok annak híve, hogy a gyerekvállalással minden másról le kelljen mondani. Persze szerencsés helyzetben vagyok, de minden időbeosztás kérdése.
Én hetente kétszer tornázni járok, heti egy fix este csak a miénk a férjemmel, barátnőzök, esténként olvasok, illetve néha a kreatív hobbikra is marad időm, amit mindig nagy hévvel csináltam, és sosem adnám fel.
Én tanfolyamra járok, 2-3 hetente egyszer. Nekem ez is kikapcsolódás. Azonkívül néha (havonta 2x, 3x) elmegyek barátnőkkel teázóba, ide-oda. Vagy egyedül előadásokra (pl. természetgyógyászat).Kb. 3 havonta egyszer meg moziba, oda is egyedül szoktam/ egyedül szeretek menni.
Ilyenkor esténként meg vagy netezek, vagy olvasok, tanulok, vagy filmet nézünk.
Gyanítom, nem sokáig lesz ez a kikapcs ilyen "gyakori", ugyanis várandós vagyok a 2. babánkkal, a bátyus 19 hónapos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!