Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Papi59 Ismerős valakinek a...

Papi59 Ismerős valakinek a 1st 2011 kft tevékenysége?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:

2010 novemberében alakult és ha megnézed a cégjegyzék.hu-n, kiderül, hogy alap össztőkével (500.000 Ft), 1 taggal és rengeteg tevékenységgel, pl. építőipar, saját ingatlan bérbe adása stb. Ebből természetesen következik, hogy felejtsd el és keress normális céget. 500e Ft-ból nem fog tudni nagy hiteleket folyósítani... nem is folytatom.

De legalább megkérdezted, és nem beleugrottál valami hülyeségbe, ez dicsérendő.

2011. ápr. 21. 16:31
 2/8 anonim válasza:
Több éve működik igazából,csak szinte minden évben változtatják a nevüket.Sajnos én is érintett vagyok,éppen feljentést tettem,és akiket tudom,hogy megpróbálták náluk, azok is sikertelenül jártak. A Gazdasági és Versenyhivatal foglalkozik ezekkel az ügyekkel,ha esetleg emiatt kérdezted. Egyébként egy szemét,lehúzós banda,amellett, hogy jól átvernek mindenkit!!!
2011. ápr. 27. 11:58
 3/8 anonim válasza:
én Eszter vagyok 27 fizetem én is 60000forintot és én is várom a pénszt aszt monták hogy 15 felé megkapom. a cimem misku.eszter@freemail.hu aki akar irni a témárol irjon mert már félek én is hogy nem lesz pénz
2011. nov. 3. 18:58
 4/8 Bálint Hanni válasza:
2011. nov. 16. 16:48
 5/8 Bálint Hanni válasza:

Én most érdekllődtem náluk. Kaptam egy általános szerződést is, hogy átolvassam. Már az feltűnő, hogy sem a szerződés fejlécében nincs feltüntetve a cégnek a címe, adószáma, cégj.száma, csak a neve. illetve a végén is csak keltezés van, ill az én aláírásom és személyi ig.számom. Nekik miért nincs kialakított hely aláírásnak??? Miért nincs a szerződésben sehol adószám, cím stb??? Mi így inkább nem foglalkoztunk velük!!! Ti se tegyétek! Esetleg meg lehet próbálni, hogy ügyvédi letétire utaljanak ők is, ti is, és az ügyvéd utaljon tovább, amikor mindenki teljesítette a feltételeket. De nem hiszem, hogy ilyenbe belemennének!

Ja, és ez az oldal is sokat elárul, olvassátok el:

[link]

2011. nov. 16. 17:21
 6/8 Bálint Hanni válasza:
Ma felhívtam őket, hogy lehetne a regisztrációs díjat ügyvédi letétire utalni, ill. ők is ügyvédi letétire utaljanak. A válasz: NEM, ÉS NEM TUDJÁK MIÉRT, DE NEM! én már biztosan mondhatom, hogy tudom, azért mert csalók, szélhámosok!!!!!! Egy-két embernek lehet néha fizetnek, de az emberek vagy 80%-át átvágják. Különben miért nem mehetne át ügyvédi letétin minden????
2011. nov. 17. 13:20
 7/8 nikoletta1989 válasza:
valaki jelentkezzen már aki ettől a Kft-től kapott hitelt??????
2011. dec. 9. 20:32
 8/8 HMS válasza:

Kedves olvasok!

Az 1st 2011 kft. Bcs Petőfi u 2 alatt lebuktatva !Ma voltam ott és rendőrt hívtunk és az ott " egyedül dolgozó " hölgy bevallotta , hogy neki az volt a feladata, hogy mindenkit hitegessen !a Bcs-i rendőrkapitányságon feljelentést tettünk pontosan 3 személy !Azok jelentkezését várják a nyomozok akik érintettek ebben a dologban illetve szerződésben állnak vagy álltak ezekkel a ......kel !Az ott dolgozó hölgyet sarokba szorítottuk és köpött !senki ne álljon velük szoba !! Ha valakinek kérdése van írjon !!!!

2012. márc. 26. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!