Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A való életben hol vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A való életben hol vannak a 20-30 körüli nők?

Figyelt kérdés

Korábban online ismerkedtem, de át szeretnék térni a személyes ismerkedésre. A gond, hogy alig látok 20-30 körüli, korosztályombeli nőket, pedig már egy ideje rendszeresen járok csoportos sportokra, többfélére is. Mostanában sokat voltam ügyet intézni, bankban, orvosnál, de ugyanezt tapasztalom: mindenhol 40 felettieket látok. És ugye az, hogy egyáltalán a közelemben legyen, még csak a 0. lépés, ha hetek telnek el, mire egyáltalán látok egy korosztályombeli nőt, akkor semmi értelme az egésznek.

Ha éppen nincs dolguk, várnak valamire, akkor mindenki a telefont nyomja lehajtott fejjel, miközben a hajuk az arcukba lóg, ha még dolguk van, nyilván azzal foglalkoznak.

Ennyire virtuális lett a világ?

Hová szoktak egyáltalán járni az emberek, ahol egyedül vannak, nem bandában?

2023. márc. 7. 22:11
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
55%
Élik a babaváró hiteles és CSOK hiteles magyar álom életüket.
2023. márc. 7. 22:13
 2/33 anonim ***** válasza:
64%
Elvagyunk bújva előletek! És nem, nem viccnek szánom. 🙄
2023. márc. 7. 22:16
 3/33 anonim ***** válasza:
91%
Én például be szoktam ülni könyvtárba, kávézóba. Ha jó idő van, akkor kiülök valahova (pl Margit-sziget) olvasni, vagy csak sétálok egyet. Most ezek jutottak eszembe, mindhárom helyen előfordult már, hogy odajött hozzám valaki.
2023. márc. 7. 22:17
 4/33 anonim ***** válasza:
86%

Egyedul ahova szoktam jarni: munkahely es az 5 perc setara levo bolt. Bar en kapcsolatban elek, ugyhogy mindenhova mashova a parommal jarok, de ha nem lenne, akkor esetenkent lehet elmennek plazaba is vasarolni egyedul, ha valami kell (ruha, elektronikai eszkoz, valami), amugy nem szoktam hobbibol plazazgatni, szoval ez eleve nem egy gyakori program + ruhan kivul mondjuk rengeteg dolgot megrendelek online, szoval mondjuk a plazazas kb negyedevente program.

A haziorvosomhoz is egyedul megyek, de az is kb 10 perc setara van. Ugyintezos dolgokat amit lehet, online oldok meg, evek ota nem jartam postan, bankban talan fel eve voltam utoljara valami miatt.

Kikapcsolodas celjabol nyilvan nem jarkalok egyedul, max addig vagyok egyedul, amig elerek a talalkozasi pontra.

2023. márc. 7. 22:21
 5/33 anonim ***** válasza:
82%

Én pl itthonról dolgozom, baratnokkel szoktam el járkálni, de velük is inkább kirándulni megyunk vagy átjönnek hozzam és tartunk egy csajos estét.

24N

2023. márc. 7. 22:46
 6/33 anonim ***** válasza:
67%

Elbújnak.

Az én kis városomban kb. 500 nő élhet aki 20-30 közötti.

szinte soha nem látom őket.

Néha néha max elmegyünk egymás mellett autóval...

De autó nélkül még 1-et sem láttam az elmúlt 10 év alatt akár az egyik üzletben...vasútállomáson sem...

Szóval bújócskáznak ja.

2023. márc. 7. 22:58
 7/33 anonim ***** válasza:
86%

Így belegondolva nem könnyű. Én pont kilógok már (30 éves vagyok), de korábbi tapasztalatok alapján: fesztiválokon pl. szoktak lenni.

Amúgy egyetemen is érdemes lehet körülnézni, szerintem sok olyan szak van, ahol többségben vannak a lányok. Főképp érdemes az egyetemi sportokra bejutni, bár lehet, hogy kéne vinni legalább még egy barátodat, hogy ne tűnj “lúzernek, aki csak csajozni jött oda”, mert az sokakat elrémít.

Jóga kurzusokon szoktam látni néhány huszonéves személyt. Szintén javaslom, hogy ne csak lányokkal, hanem fiúkkal is beszélgess ilyenkor, mert nekem ijesztő volt mindig, mikor egy pasi feltűnően a csajokkal akart beszélgetni.

Manga találkozók jó helyek lehetnek, ott is sok a lány általában (ha te is szereted az anime-kat).

A társastánc tipikus, viszont már a kezdő csoportokban több a fiú lassan.

Nyáron strandokon szoktam sok lányt látni, aki korunkbeli.

Festőkurzusokon, kézműves kurzuson szintén vannak.

2023. márc. 7. 22:59
 8/33 anonim ***** válasza:
81%

Bankban, orvosnál. Aha.

Bankba leginkább az öregek járnak akik nem tudják megtanulni a netbank vagy az applikáció használatát. Egy fiatal már csak azért megy bankba, hogy szerződést kössön, az meg igencsak ritka alkalom. Pl az OTPnél 28 éves korig ott a Jump csomag ami kenterbe ver minden létező számlacsomagot, szóval senki nem fogja lecserélni másra. Akkor meg minek menjen be?

Orvoshoz? Most ecseteljem, hogy kinek van több egészségügyi baja, egy 20 évesnek vagy egy 50 évesnek?:D

Kávézók, szórakozóhelyek, fiatalos előadók koncertjei, meg úgy általábavéve egyetemek vonzáskörzetében (szorgalmi időszakban) mindenféle vendéglátóipari egységekben.

2023. márc. 7. 23:22
 9/33 anonim ***** válasza:
64%
Legfőképpen instagrammon.
2023. márc. 7. 23:24
 10/33 anonim ***** válasza:
94%
Utca, szupermarket, kávézó, étterem, gyorsétterem, edzőterem, iroda, egyetemi campus, parkok, klubok, iszogatos helyek, nagyobb könyvtárak, jogaorak.
2023. márc. 7. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!