Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év körüli nők! Hol tartotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körüli nők! Hol tartotok az életben? Mit akartatok elérni társkeresés szempontjából erre a korra, és mi sikerült ebből? Mennyire látjátok nehéznek a párkeresést?

Figyelt kérdés

Ki milyen kapcsolatban él jelenleg, hány éves pontosan, és mik a tervek a jövőre nézve?

Például akik élettársak, terveznek e valaha házasságot?

párkapcsolat

jegyesség

élettársi kapcsolat

házasság

2015. dec. 9. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Én 29 éves vagyok, jövő év elején töltöm a 30-at. Most

5,5 éve vagyok együtt a férjemmel, 4 éves házasságban élünk. Ő 26 éves.

Tervem annyi volt, ha szerelmes leszek, megtalálom az igazit, akkor házasságban képzeltem el az életemet vele, és a férjem is így gondolkodott. Nekünk ez a természetes. Mármint egyértelmű volt számunkra, hogy házasságig megyünk, és nem állunk le az összeköltözésnél, élettársi kapcsolatnál.

Egyébként legalább 25 évesen szerettem volna férjhez menni, és ez végül sikerült is. Ha előbb találtam volna meg az igazit, és a körülmények olyanok, akkor akár előbb is megtettem volna.

2015. dec. 9. 22:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Lemaradt: nehéznek tartom a párkeresést, de nem lehetetlen, ha az ember próbálkozik és kitartó.
2015. dec. 9. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

34 vagyok és ugyanazokkal a problémákkal küzdöm, mint tizenévesen vagy huszonévesen:

-a pasik nem vesznek komolyan (adottság, h nagy mellem van, ami pont nem a komoly kapcsolatot akarókat vonzza, és az arcom szerint is fiatalabbnak nézek ki)

-ebből következik, h csupa huszonéves pasi akar felszedni, ami nem lenne rossz, de semmi komolyság nincs bennük

-vagy az ötvenesek, akik félre akarnak ... és kell nekik egy fiatal pipi (társkeresőn is csomóan keresnek meg olyannal, h cserébe wellness meg hasonlók..)

-alapjáraton a harmincas pasik csak szórakozni akarnak még mindig és nem nőttek fel. Vagy igen, de azokat már huszonévesen levadászták azok a nők, akik akkor nem tizenévesnek néztek ki...

26 évesen terveztem gyereket szülni, úgy gondoltam, h tanulok, közben szépen megismerem álmaim hercegét, lediplomázom, ő is, és szépen elkezdjük a házas életet, jön a gyerek. Ő szeretni fog és megbecsülni.

Ez az álmom nem teljesült.:(

Ma már elég lenne, ha egy szoros párkapcsolatom lenne és szerelmes lehetnék és nem kellene mindig szemétkednem ahhoz és játszani a gonosz jégkirálynőt, h magamhoz láncoljam. Úgy néz ki, erre nincs szükség.

De nem adom fel! :)

2015. dec. 10. 06:51
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
előző, tuti volt normális közeledő is, csak hát ugye nem volt jóképű.....
2015. dec. 10. 07:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves aqer!

Ne itt éld ki a sérelmeidet más nőkön (mert a nőknek csak az überjóképű, übergazdag, üerizmos pasik jönnek be! 5 barátom volt ezek közül a legtöbbhöz más barátnőim bottal sem nyúltak volna hozzá! Én meg az ő férjeikhez nem vonzódom, de nekik meg az a pasi jön be vlmiért. Nem egy volt olyan, akibe járás előtt nagyon sokáig bele voltam zúgva (mert pl. osztálytársam volt általánosban, vagy munkatársam volt). Hidd el nem kell tökéletesnek lennie egy pasinak, hogy elnyerje egy nő szívét. Nálam elég alacsonyak a követelmények. Ne dohányozzon, udvarias legyen és szeressen. Ezeket tudom értékelni. Emellett ne kelljen mellette jégkirálynőt játszanom és tettetni, hogy nem vagyok oda érte csak azért, hogy ő oda legyen értem. Nem hiszem, hogy ezek nagy elvárások. De nagyon úgy néz ki, hogy igen. Ellentétben rengeteg bunkóval nem ritkán erőszakossal találkoztam, meg olyannal, aki másik nővel volt és közben velem akarta kiélni azt, amit ott nem kapott meg, meg a szimplán hemperegni vágyók. Ezeket élből lepattintom...

Legutóbb volt egy pasi, akit én utasítottam vissza. Ő ronda volt. De tényleg. Bár egy kis odafigyeléssel szerintem sokat el lehetne érni nála. A rondasága ellenére is találkoztam volna vele. Egy kávézó előtt futottunk össze, közös ismerősünk van, aki velem kávézott, így ismertem meg. Mit gondolsz, miért dobtam? Nem a rondasága miatt. Még állítólag pénze is van, bár ez engem hidegen hagy (csak azért írom le, mert itt szokás rinyálniuk a pasiknak, h ha pénze lett volna...). 2 hónapig fészeztünk, és ezalatt az idő alatt nem tudtunk egyeztetni randit, mert mindig volt vlmi dolga, holott ő akart találkozni. Meguntam. Nekem nem kell egy olyan ember, aki nem bír rám fél órát szánni, mert akkor ebből hogy lesz kapcsolat?

2015. dec. 10. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
16%

"Nem egy volt olyan, akibe járás előtt nagyon sokáig bele voltam zúgva"

itt a lényeg....

2015. dec. 10. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem értem, h ez most megint miért baj, ha vlki szerelmes abba, akivel aztán járnak is... De tudod mit? Igen, minden nő csak a pasik pénzét, kocsiját, a 10/10-es kinézetét és az izmos karját nézi! Élj ebben a kis mesevilágban!

A többi harmincas nőnem pedig sok szerencsét kívánok magammal együtt, h találjuk egy okos, igényes, udvarias és kedves FÉRFIT, aki nőként tud minket kezelni és képes minket boldoggá tenni! :)

2015. dec. 10. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:

32 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal (kb. első perctől együtt élünk). Nem vagyunk házasok, nem is tervezünk esküvőt. Van egy lassan két éves kislányunk.

A jövőben max. egy kis nyugit szeretnék az örökmozgónk mellett. :)

2015. dec. 10. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
20%

"Komolyan nem értem, h ez most megint miért baj, ha vlki szerelmes abba, akivel aztán járnak is"

aha... tehát ha jól értem, nem az volt, hogy találkoztál egy fickóval aki nem jött be neked, de az idő múlásával a sok pozitív belső tulajdonságával szépen-lassan meghódított, mert ugye a belső fontosabb, aztán X idő múlva beleszerettél, majd összejöttél vele.

2015. dec. 11. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!