Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hawaiidream kérdése:

Miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 22 éves vagyok volt egy hosszú kapcsolatom de már kinőttem a "nagy szerelem" volt témából és érzelmileg is tovább léptem igaz régebben történt ez az egész. Sosem voltam csajozó gép, se hasonló nem is vagyok nagyon kezdeményező típus, jó megértem hogy kell de a semmire nem kezdek el bohócot csinalni magamból :) a férfiak egy része szerintem tudja miről beszélek :)A problémám az ,hogy nem értem meg miért nincs barátnőm.. nem kellek senkinekse úgy érzem ami valahol bántja az önbizalmam vagy valamit de bánt.. adok magamra igényes vagyok foglalkozom rendszeresen magammal jól nézek ki (kinek mi ugye de tisztába vagyok az alapértékeimmel) helyes gyerek vagyok sorolhatnám. Igen vannak nekem is elvárásaim de nem olyan magasan van ez a mérce hanem normális keretek között persze hasonló kaliberű lányok tetszenek nekem is.. lényegében nem értem lehet elég hülyén fogalmaztam meg az egészet de nem tudom miért nincs bnöm:D fent vagyok társkeresőn is ott se sok sikerrel járok el másik dolog az hogy elég érdekessen tudok viselkedni néha és lereagálni dolgokat de ezt nyilván azért teszem mert érezni akarom hogy fontos vagyok e egy személynek vagy nem... remélem valami értelmes választ kapok még ha viszonylag értelmetlenül tudtam le írni is a kérdésem :)

2015. dec. 7. 22:34
 1/5 anonim válasza:

Pár tanulságos írás a témában:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2015. dec. 7. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:
hát jó köszi majd elolvasom őket később alvás előtt :) addig is valami ötlet van v valami hasonló ?:)
2015. dec. 7. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvasd el
2015. dec. 7. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Újabb bullshit semmitmondó hatásvadász cikkek.
2015. dec. 8. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor majd megoldjátok magatoknak. Várjatok sokáig, hátha odalép hozzátok valami csaj.
2015. dec. 8. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!