Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy jobban mennyen a társkeresés?

Figyelt kérdés

Szóval eddig egy "barátnőm" volt kb 3-4 hónapig. Ez idő alatt csak csókolóztunk, én tovább akartam menni, de ő nem így nem lett belőle semmi, és ő szakított velem. 18 éves voltam akkor most már 23 és azóta nem volt barátnőm, valahogy nem megy a csajozás, tudom hogy miért mert félek hogy megint elutasítanak, dobnak... ezt kéne valahogy leküzdenem. Meg magammal sem vagyok megelégedve, van amikor belenézek a tükörbe és azt mondom hogy igen nagyon jól nézek ki, de van amikor elhánynám magam és ez kb pár óra leforgása alaatt is változhat...

Amúgy azzal nincs gondom hogy valakivel öszeismerkedjek, mert az addig könnyen megy csak már ott kezdődnek a gondok ha valakiben megtetszik valami, onnantól már befeszülök, leblokkolok és kínosan érzem magam.

ha valamire kíváncsiak vagytok írjatok és megpróbálok rá válaszolni, hátha sikerül megoldást találni a problémámra.

2015. dec. 6. 10:57
 1/2 rrrrrreennnnn ***** válasza:

A tükörrel nem csak te vagy ìgy,szerintem az emberek nagy része.

Pl.màsként néz ki az ember 12 òra munka utàn,fàradtan,idegesen,ne ad'Isten betegen,mint kipihenten,minden gond nélkül.Màshogy làtja magàt mindenki. De ne a tükör mondja meg,hanem te! Hogy elégedett vagy magaddal.Te tudd magadròl a tulajdonsàgaid és ne a tükör.

Nagyon rà vagy görcsölve a "de mi lesz ha" dologra.

Ez a hiba. De felejtsd el,mert emiatt vagy görcsös,ez érződik rajtad.

Gondolj arra,hogy mindenkit utasìtottak màr el,senki olyan ember nincs a Vilàgon,akinek minden sikerült minden egyes kiszemeltjével.

Arra meg főként nem lehet alapozni,hogy mi lesz,ha dobnak.

Még 20 éves hâzassàgok is tönkremehetnek.Sem a pap sem az anyakönyvvezető nem ad garancialevelet a màsik félhez.

Amig te ilyen korlàtok között élsz,tùl nagy csodât nem kell vârnod.

Mi lesz,ha holnap beteg leszek és nem tudok dolgozni?Mi lesz,ha...

Ha ezeken ràgòdik az ember,be is vonzza.

2015. dec. 6. 12:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek, velem is vannak ilyenek csak én lány vagyok. Szerintem próbáld meg úgy felfogni az ismerkedést, hogy most nem csajozol, csak beszélgetsz és engedd el magad és csak barátkozz, aztán ha ez megvan akkor lépj tovább
2015. dec. 6. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!