Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A való életben hol vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A való életben hol vannak a 20-30 körüli nők?

Figyelt kérdés

Korábban online ismerkedtem, de át szeretnék térni a személyes ismerkedésre. A gond, hogy alig látok 20-30 körüli, korosztályombeli nőket, pedig már egy ideje rendszeresen járok csoportos sportokra, többfélére is. Mostanában sokat voltam ügyet intézni, bankban, orvosnál, de ugyanezt tapasztalom: mindenhol 40 felettieket látok. És ugye az, hogy egyáltalán a közelemben legyen, még csak a 0. lépés, ha hetek telnek el, mire egyáltalán látok egy korosztályombeli nőt, akkor semmi értelme az egésznek.

Ha éppen nincs dolguk, várnak valamire, akkor mindenki a telefont nyomja lehajtott fejjel, miközben a hajuk az arcukba lóg, ha még dolguk van, nyilván azzal foglalkoznak.

Ennyire virtuális lett a világ?

Hová szoktak egyáltalán járni az emberek, ahol egyedül vannak, nem bandában?

2023. márc. 7. 22:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%
Párhuzamos kvantum-sík materializációs felhőjében egy 4 dimenziósra transzformált gömbhalmaz felületén ülnek...én úgy hallottam.
2023. márc. 8. 00:04
 12/33 A kérdező kommentje:

Sajnos itt sem egyetem, sem fesztivál, szórakozóhely nincs. Gondolom a fiatalok mind egyetemre járnak, majd húznak is el innen. Mikor felmentem Budapestre, akkor pár óra alatt több nőt láttam, mint sok év alatt itt. De már színházban, moziban is voltam, ott sem láttam magányos nőt.

Egy bankba nem csak normál számlaszám kapcsán lehet menni. Vannak hitelek, befektetési számlák, amiket nem lehet teljesen online intézni, mondjuk a legtöbb ember pénzügyi tudatosságát ne vegyük most ide, a diplomásokét sem.

Kórházba sem csak akkor lehet menni, ha valami bajod van, vannak szűrések stb. Persze érthető, hogy itt sincsen sok fiatal, csak a nullához konvergáló számon kicsit meglepődtem.

Köszönöm a válaszokat!

2023. márc. 8. 08:24
 13/33 anonim ***** válasza:
60%
Nézzél 30+-okat, vagy tiniként, 20-30-as korosztály tényleg láthatatlan, szórakozni se járnak már, mintahogy itt írják egyesek, ne nagy városból induljunk ki azért ahol 10000 ilyen csajbol kimozdul 100, meg sokkal több lehetőségük van eleve... A nagy része otthon várja a sült galambot kb.
2023. márc. 8. 11:26
 14/33 anonim ***** válasza:
97%
Koltozz Budapestre. Itt rengeteg 20-3o kozotti no van mmindenfele egyedul is. De egyikuk se akar videkre utazgatni vagy odakoltozni.
2023. márc. 8. 12:50
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés, bennem is felmerült már.

Szeretnék személyesen ismerkedni, de egyszerűen nincsenek csajok.

22F

2023. márc. 8. 13:05
 16/33 anonim ***** válasza:
83%
A valamire valókat már elhappolták, kapcsolatban vannak.
2023. márc. 8. 14:25
 17/33 anonim ***** válasza:
41%

Kb. én is így gondolom. Csak a "maradék" szingli, a többi mind kapcsolatban van.

2023. márc. 9. 16:28
 18/33 anonim ***** válasza:
69%
Jajajajaja, véletlenül sem fordulhat elő olyasmi, hogy valaki egy kis időt egyedül, kapcsolaton kívül szeretne tölteni, mert belátja, hogy munka/tanulás/akármi miatt jelenleg nem tudna egy megfelelő párkapcsolatot fenntartani. Csak és kizárólag akkor történhet ilyen, ha valaki retardált.
2023. márc. 9. 16:33
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Ebben van igazság, de számomra, ismerkedni vágyó fiúnak ez redundáns.

Nem elérhető. Nem szeretne ismerkedni.

Most az, hogy ennek a már meglévő kapcsolata, vagy más, pl. karrierépítés az oka, az a helyzeten nem változtat semmit.

2023. márc. 9. 16:37
 20/33 anonim ***** válasza:
65%
Nagyjából már sehol.
2023. márc. 14. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!