Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti összejönnétek egy olyan férfival akinek nincsenek barátai?
Én 29 évesen tartok ott, hogy csak egyszer randiztam egy nálam idősebb nővel. Már iskolában sem voltak barátaim mert zavarban voltam a közösségben. Most sincsenek barátaim, elég magányos vagyok. A Szerelem a Szeretet a párkapcsolat nagyon fontos.
A barátok nem annyira, úgy érzem.
Hát figyelj én őszintén szólva nem tudnék össze jönni egy ilyan pasival.
Én egy eléggé extrovertált személyiség vagyok aki szeret menni ide oda. Utazni, randizni stb. És kell nekem az is h énis a barátaimmal legyek. De te kivel mással mennél el szórakozni? Ica nénivel, szüleiddel vagy egyedül otthon? Érted... totál más személyiség.
Ezt természetesen nem bántásképp mondom. De ha nem tudsz normális baráti, emberi kapcsolatokat létre hozni akkor miért gondolod egy kapcsolat menne? Valószínűleg vannak traumáid, feldolgozatlan dolgaid ami miatt így érzed. Egy párkapcsolatban a másik a baràtod is. Nem csak ohh szerelem, szex, szenvedély. A szerelmi ismerkedésnél nem vagy szégyellős, de simán iskolában, munkahelyen vagy bárhol igen?
Fontosak az emberi kapcsolatok!
Ahova eljársz (munkahely, hobbi, edzés, akármi) ott jóban vagy az emberekkel, személyzettel? Az nagyon fontos, hogy ne legyél kívülálló mindenhol. A szoros barátság nehezebb, elhiszem, hogy olyan nincs. Attól még párkapcsolatod lehet, csak találjátok meg a közös hangot és mozduljatok ki néha, menjetek emberek közé.
Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen pasiban lássam meg a "nagy ő-t". Én is intro vagyok, de nagyon jól alkalmazkodom bàrmilyen közeghez, vannak barátaim és kifejezetten extrovertált a családom többsége. Nekem nagyon fontos, hogy a barátaim közé és a családomba is integráljam a párom, mert sok a közös program, vannak nagy családi nyaralások, összejövetelek minden évben, amiken mindenkinek ott a párja. Volt olyan párom, aki képtelen volt beilleszkedni és egy szenvedés volt minden ilyen alkalom. Nem akarom ezt újra.
Márpedig, ha valaki alul szocializált, azzal lennének nehézségek bőven. Nem csak "kint", de a kapcsolaton belül is.
Igen.
Abból, hogy valakinek nincsenek barátai, nem feltétlen következnek a fentebb írt negatív dolgok. Sőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!