Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos hogy emiatt ghostolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy emiatt ghostolt több mint 2 hónap chatelés és 5 randi után?

Figyelt kérdés

Az 5. randi után másnap azt mondta hogy legközelebb menjek fel majd hozzá, de én azt írtam hogy jobban szeretném ha valahol a városközpontban szervezne egy randit. Erre már nem válaszolt és eltűnt a profilképe szóval gondolom törölt.

Ilyen tragédia hogy 2-3 hónap és 5 személyes találkozás után még nem akarok sexelni?

23/L

2024. máj. 24. 17:38
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
10-es, 32 éves...
2024. máj. 24. 17:56
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez miből jött le? Te is gyakoris pszichiáter vagy?

2024. máj. 24. 17:56
 13/41 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező most mit akarsz elérni ezzel a kérdéssel? Azt, hogy írjon neked újra, vagy te akarsz neki írni? Tedd meg nyugodtan, menj el a házába és hagyjad magad kúrogatni akár milliószor is. Véletlenül se használj gumit, hadd kapjál elő egy kis kedves nemibetegséget, vagy csináltasd fel magad aztán vetesd el, vagy neveld fel egyedül mert ő biztosan nem nevelné veled ha egyszer olyan hülye liba vagy, hogy azt hiszed valami komolyat akart tőled! Jó szenvedést HP!
2024. máj. 24. 17:58
 14/41 anonim ***** válasza:
#12 Én az vagyok, 18:00tól rendel Dr.Reciprok, kérdéseket privátban várom.
2024. máj. 24. 17:59
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező rád írhatna. Ráférne. 🤷‍♀️

2024. máj. 24. 18:03
 16/41 A kérdező kommentje:

A 9-es hszért ellnézést kérek, nem akartam senkit megbántani...

Ideges vagyok emiatt és csalódott nagyon, bocsánat...

2024. máj. 24. 18:09
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen tragédia hogy 2-3 hónap és 5 személyes találkozás után még nem akarok sexelni?"

Nincs ezzel semmi probléma. Mármint gondolom még nem jártatok, hanem csak randizgattatok és Te úgy vagy a dologgal, hogy csak azután szexelnél, miután megbeszéltétek, hogy na akkor ti most együtt vagytok, jártok. Igaz Szóval nem akarsz addig szexelni valakivel, amíg nem vagy a barátnője. Szerintem ez teljesen normális dolog, egy tökéletes világban így működne ez.

2024. máj. 24. 18:12
 18/41 anonim ***** válasza:
65%
Én megértem a pasit, csak ez a ghostolás dolog nem szép. Elmondhatta volna hogy ő nem tud tovább várni a szexre, már így is 2 hónapot várt rád aztán annyi. A vége mondjuk ugyanaz, csak szebben tálalva.
2024. máj. 24. 18:36
 19/41 anonim ***** válasza:
65%
Most lehet ezzel a véleménnyel egyedül vagyok nőként, de szerintem a szexualitás azért egy párkapcsolat jelentős pillére és ha az nem működik, akkor kár a vesződés. Úgy nem is érdemes kapcsolatba kezdeni, ha nem "próbáltátok ki" egymást. 30 körül hónapokig ismerkedni meg fogni egymás kezét szerintem annyira nem életszerű.
2024. máj. 24. 18:38
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert fizetett a randikon még nem jelenti azt, hogy komolyak voltak a szándékai, hisz nem tiltott volna le!

Nem igaz, hogy nem veszed a lapot. Egyértelműen azért lépett, mert már tele lett a töke azzal, hogy nem tud megfektetni, és megunt mégtöbb energiát ebbe belefektetni!

Szerintem inkább örülj neki, hogy most derült ki a szándéka! Ha párszor megfektetett volna lehet ugyanígy ghostingolt volnq!

2024. máj. 24. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!