Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellesz a nőknek/fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellesz a nőknek/férfiaknak?

Figyelt kérdés
Mi az oka a személyes sikertelenségednek, hogy érzed? Próbálsz tenni ellene? Ha feltünteted a válaszodban a korod és a nemed is, megköszönöm. :)
2024. máj. 21. 20:26
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
67%
Mert csúnya és alacsony vagyok. 38/F
2024. máj. 22. 08:10
 42/43 anonim ***** válasza:
82%

Túlságosan zárkózott vagyok, nincs túl sok önbizalmam, nem szeretek szerepelni, alapból nem is nagyon készül rólam fénykép, ami netes társkeresőkön elég nagy hátrány.

31F

2024. máj. 22. 12:16
 43/43 anonim ***** válasza:

#35 Eléggé fura egy nőtől amit írsz. Nem azokról gondolják azt, hogy "túl tág", akik már szültek? Szerintem így felcímkézni magukat inkább csak a nők szokták. Én férfiként, ha ránézek egy magas nőre, nem a bugyi tartalmára asszociálok egyből, hanem inkább ilyenekre, hogy milyen szép hosszú combja van, meg hasonlók.

Volt barátnőm három természetes szülés után és semmi problémám nem volt vele, viszont ő is ezen izgult és ez nagyon fura volt benne. Jó, mondjuk a férje után az enyémet meg kicsinyelte (amire tettem magasról, mert hát b+ ilyen gyárilag és kész, gyereknemzésre kiválóan bevált eddig és ez a lényeg, fiúra és lányra is), de a valódi probléma inkább az ő méhnyak részénél lehetett, hogy már nem tudott teherbe esni, amit a férje után meg is tudok érteni. (#37 voltam)

2024. máj. 23. 06:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!