Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellesz a nőknek/férfiaknak?
Túlságosan zárkózott vagyok, nincs túl sok önbizalmam, nem szeretek szerepelni, alapból nem is nagyon készül rólam fénykép, ami netes társkeresőkön elég nagy hátrány.
31F
#35 Eléggé fura egy nőtől amit írsz. Nem azokról gondolják azt, hogy "túl tág", akik már szültek? Szerintem így felcímkézni magukat inkább csak a nők szokták. Én férfiként, ha ránézek egy magas nőre, nem a bugyi tartalmára asszociálok egyből, hanem inkább ilyenekre, hogy milyen szép hosszú combja van, meg hasonlók.
Volt barátnőm három természetes szülés után és semmi problémám nem volt vele, viszont ő is ezen izgult és ez nagyon fura volt benne. Jó, mondjuk a férje után az enyémet meg kicsinyelte (amire tettem magasról, mert hát b+ ilyen gyárilag és kész, gyereknemzésre kiválóan bevált eddig és ez a lényeg, fiúra és lányra is), de a valódi probléma inkább az ő méhnyak részénél lehetett, hogy már nem tudott teherbe esni, amit a férje után meg is tudok érteni. (#37 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!