Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 körüli férfiaknak már lefőtt a kávé tényleg nem kell már a nőknek?
En huszevesen sem kellettem.....
39F incel
Fù, ez a kor kérdés kényes kérdés.
Olvastam már 30 évesektől is hasonló kérdést.
Írtam már pàrszor itt, de ezt az érintettek nem akarják elfogadni, hogy leginkább a nőkre jellemzőbb, hogy eltoljàk maguktól a fèrfiakat szexuálisan és érzelmileg is a kapcsolatban.
Valamiért már nincs szükségük a férfira, miután meglettek a gyerekek, lett tető a fejük felett.
Mire hivatkoznak?
Sok a munka, gyerekekkel kell foglalkozni, sok a háztartás, stb, stb.
De még ott is hanyagolja a nő a férfit, ahol a férfi mindenben segíti a nőt.
Akkor ott mi a kifogás?
Tàrskeresès szempontjából meg nagyon vàlogatòsak lettek a nők, holott nem biztos, hogy ők annyira tökéletesek külsőleg, belsőleg, anyagilag, mint azt ahogy elvárjàk egy pasitòl.
naponta megkérdezitek...
Egyik nap 30 körülieknek másnap 40 körülieknek
Persze temessünk el mindenkit már 28 éves korától.
40+ os paliként leírnám, milyen nők érdeklődnek utánam, agyrákot kapna itt pár incel, meg aki ezen hisztizik folyton.
De ez még mindig így az a szint, mint amikor a közlekedés kategóriában azon lovagolnak, milyen autót vegyen 600 ezerért...és a hasonló konteósok ott röhögnek, azért csak biciklit kapsz.
Vannak tényezők.
Csak tapasztalni kell, meg élni, hogy ne tegyél fel barom kérdéseket.
600.000 forintért lehet jó autó kapni.
Ja, hogy keresgélni kell?
Én vettem egy 2001,Peugeot 406 2.0,HDI autòt 350.000 forintért 2018-ban és köszönjük szépen, jól voltunk.
5 évig volt nálam az autó és soha, sehol nem hagyott cserben.
Nem is értem azokat, akik csakis 1 millàtòl nézik a használt autókat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!