Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40 körüli férfiaknak már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 körüli férfiaknak már lefőtt a kávé tényleg nem kell már a nőknek?

Figyelt kérdés
ápr. 22. 08:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%

40 felett is kellesz a nőknek. Csak sokkal kevesebbnek, mint amikor 20 éves voltál. Ennyi idősen tértem vissza a piacra,és bizony nem kapkodtak utánam a nők. Viszonyom lehetett volna férjessel, de ahhoz már nem volt kedvem.

A netes társkereső egy vicc, ebben a korban tragikus a női kínálat, legalábbis vidéken. Mindegyik komoly kapcsolatot akar, de olyan mennyiségben zúdulnak a szebb nőkre a megkeresések, hogy egy magamfajta átlagos férfit be se jelölnek. Pedig a saját korosztályomban kerestem. Sajnos nem vagyok kommersz személyiség, nem vonz az utazás, nem a pénz az életem, ezért nem is hajszolom. Más értékekben hiszek, így alakítottam ki az életvitelemet is. Nem könnyű így nőt találni, a sok 40-es csücsörítő, mellbedobós póthajas tünci-büncik között.

Nekem az jött be, hogy elkezdtem előnyösen öltözni,-amúgy nem érdekel a ruházkodás, maximálisan a praktikum híve vagyok. Kicsit lefogytam, odafigyeltem hogy rendszeresen borotválkozzak, mert nem áll jól a borosta. Szóval ilyen apróságok. Végül egy ismerős által ismertem meg a páromat, akivel már másfél éve együtt vagyunk. Ez már nem az a korosztály, ahol könnyedén váltogathatod a csajokat ,mert csak kevesen hajlandóak laza kapcsolatra.

ápr. 22. 09:38
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
A magara es a kornyezetere igenyes ferfira minden korosztalyban van kereslet. A lepukkant, 20 evesen mar haldoklo, enervalt egyedekre meg 40 eves korukban sem leez vevo senki.
ápr. 22. 11:31
 13/27 anonim ***** válasza:
23%
40 felett nagyon jó helyzetben vannak a férfiak.
ápr. 22. 12:46
 14/27 anonim ***** válasza:
53%

40 felett ha ésszel keres partnert a férfi akkor nem főtt le a kávéja. Ha elfogadja a szinten negyvenes , duci , már gyerekkel rendelkező nőket… akkor lehet partnere.

Ha a 20-30 éves gyermektelen, vékony-szép nőkben reménykedik a 40 körüli “lúzer” akkor várhat élete végéig.

ápr. 22. 14:20
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
14, Negyvenes duci gyerekes nőt találni nem kell sok ész. Választék is van bőven. Őket inkább az 50+ átlag alatti férfiak fogják valasztani.
ápr. 22. 14:25
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én egy negyvenes duci gyerekes nõnek se kellek
ápr. 22. 14:30
 17/27 anonim ***** válasza:
61%
40-es duci gyerekes nő vagyok és nekem már lefőtt a kávé. 40-es gyermektelen férfiaknak viszont nem főtt le.
ápr. 22. 14:34
 18/27 anonim ***** válasza:
66%

Akkor nézz 50-est. Azokból rengeteg van és szinte nem kellenek senkinek.

Viszont ott már gyerek nincs, de ez gondolom nem probléma.

ápr. 22. 14:34
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
18,nekik se kellek,nem tekintenek rám ferfikent
ápr. 22. 14:44
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
17 és 19-nek össze kellene jönni. Egyformán pesszimisták magukat illetően, pedig lehet egymásra találnának.
ápr. 22. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!