Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellesz a nőknek/férfiaknak?
Figyelt kérdés
Mi az oka a személyes sikertelenségednek, hogy érzed? Próbálsz tenni ellene? Ha feltünteted a válaszodban a korod és a nemed is, megköszönöm. :)2024. máj. 21. 20:26
11/43 anonim válasza:
Van egy alapbetegségem, ami igencsak negatívan befolyásol mindent. Volt, hogy pl.: Önismereti tréninget-, coach segítségét vettem igénybe, az eü.-probléma részével is foglalkozom. (F42)
13/43 A kérdező kommentje:
9-es válaszadó gondolataival igencsak tudok azonosulni...
2024. máj. 21. 20:56
14/43 anonim válasza:
Fú #9-es, magamra ismertem... Pár kapcsolat, és egy házasság után rájöttem, hogy itt én vagyok nagyjából az alkalmatlan hosszútávú kapcsolatra...
15/43 anonim válasza:
• Nem vonzó, na jó, ne finomkodjunk, kifejezetten ronda külső (főleg arc/fej)
• Eccerű', semmilyen, dögunalom személyiség
• Alárendelődésre, tűrésre, szolgalelkűségre való hajlam hiánya
• Otthonülős, bekuckózós életstílus, "lassúság", ingerkerülés
Külön-külön is "kösz, nem" kategória, nemhogy egyben.
N, 30+
16/43 anonim válasza:
Kevés férfi tetszik, és azoknak meg én nem tetszem. Nőknél aki nőies és csinos is, az vagy harmadikat keres, vagy csak kalandozna a pasija mellett.
De nem igazán zavar, amúgy teljesen jól elvagyok egyedül.
18/43 anonim válasza:
Amelyik csaj rondának képzeli magát, nyugodtan írhat nekem. Engem nem zavar a ló fej, meg ilyenek. Logó csöcs se gáz.
Komolyan mondom.
19/43 anonim válasza:
Túl furcsa vagyok, olyan magának való ember. Utálom a trendeket, utálom a nagy tömeget. Csúnyának nem mondtak még, inkább dícsérték a külsőmet, de az én személyiségemet max Brad Pitt külsővel lehetne kompenzálni, ami viszont nincs.
20/43 anonim válasza:
18, baromi csábító a gusztustalan stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!