Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van több match-e tinderen? A férfiaknak, vagy a nőknek?
Tekintve hogy egy match oda vissza működik, így összeségében egyforma. Mivel kevesebb a regisztrált nő, így egy főre nézve a nőknek lehet több.
Most a melegekkel ne kalkuláljunk.
Hát eleve jóval több a pasi, mert van fenn férfikaból jópár, aki frusztrált, lelkibeteg, 0 szociális skillel, akik a nõket már szép számmal elüldözték ezekrõl az oldalakról.
Szóval van fenn 100 pasira mondjuk 30 nõ. Nagy számok törvénye alapján azt a 30 nõt a százól 98 pasi be is jelöli.
Mert radásul a férfiak telefonos játékot csináltak az egészbõl, matchelnek mindenkivel, meg se nézik a profilt, csak nyomják a gombot.
De ennek az egészn semmi értelme nincs, mert a matchek csak nagyon nagyon kis százalékából lesz igazi beszélgetés, randi vagy kapcsolat meg pláne.
Ezek a randi appek az utolsókat rúgják, ezekbõl a szingli pasikból próbálnak még kicsikarni pár fillért, mielőtt bezár a bazár végleg.
5, Jajj maradjál már.
Ha azt hiszed a nõk nagy része sikeresen talál párt ezeken, nem vagy te magadnál. Pont az van, hogy a csajok ezeket már nem nagyon használják, mert csak megkeseredett balfácánok vannak rajta.
Az üzemeltetõ tesz fel hamis nõi profilokat, hogy ne legyen olyan egyértelmû a kolbászfesztivál ami van.
K*va nagy kánaán, amikor a párod évekig eljátsza, hogy szeret, majd a közös és tervezett gyerek után közli, hogy nem élte ki magát és nem kell neki család? Milyen irigylésre méltó, nem????
Majd megint idővel ugorjak fejest a párkeresésben, hátha nem járok megint így????
Majd lesz másik. De ha azt írjátok társkeresőn nem jó már, akkor hol lehet merre járnak azok a nők akikkel lehet ismerkedni és nem jelentenek fel "zaklatásért"?
A módját tudom hogy menjek oda és hogyan beszélgessek, de hol.
8, Egyébként vannak interakcióid nőkkel, amik nem a dugás vagy randi lehetőségéről szólnak?
Mert pl ha hiszed, ha nem, ha vannak női barátaid, akik jó véleménnyel vannak rólad, bemutatnak ám a barátnőiknek.
9. Nincsenek női barátaim, férfiak között dolgozom és tanultam anno, sajnos az én hibám is hogy nem építettem ki szociális kapcsolatokat a nők felé, ettől függetlenül nem félek tőlük és ha lenne lehetőségem tudnék kommunikálni is mint írtam.
Voltak már párkapcsolataim ennek ellenére. Most semmilyen interakcióim nincsenek nőkkel, 35 éves vagyok nem a dugáson jár az agyam, most is felújításban vagyok itthon hogy jól nézzen ki a ház, számolok meg tervezek közben "kikapcsolódásként" ide írok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!