Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellesz a nőknek/férfiaknak?
Biztos kellenék valakinek, csak gyengén fogom azt a frekvenciát, amin a jelek futnak 😂
F
Ha mindenki 1000% makk egészséges lenne minden téren, 0% testi/lelki hibával, sérülésekkel, senkinek nem lenne párkapcsolata. Ne legyetek ennyire szigorúak magatokkal. Mintha akik kapcsolatban vannak, azok mind tökéletesek volnának...
:)
Túl nagy király vagyok és ez megrémíti a ribiket...
Ilyen az élet.
26/F
Olyan a stílusom, mint Jack Nicholson-nak pl A bakancslistában, vagy a Lesz ez még így se!-ben, csak az a bökkenő, hogy nincs hozzá olyan vastag pénztárcám, olyan színészi tehetségem és kisugárzásom, ismertségem, (szépségem?), stb, mint ami neki meg van.
Egy ilyen fószertól, mint én, a mimózalelkű hölgyikék (a nők ~80%-a) sikítva menekülnek. A bárgyú, kedves-aranyos, magas, szép szemű, stb, biodíszlet szépfiúktól - amilyen én nem tudok lenni - az ugyan ezen hölgyikék meg olvadoznak.
Kihalásra ítélt fajta az enyém (is). Tenni ellene? Minek? Öreg (51) vagyok én már ahhoz, hogy bohóckodjak, parádézzak az említett célcsoport kegyeiért.
Néha van kellemetlen érzésem lélekben, úgy szívtájékon, amit a ki nem sugárzott és ezáltal már jól besűrűsödött szeretettúltengés idéz elő bennem, de férfiként tűrnöm kell az ilyen "megpróbáltatásokat". Szeretetet kapni azért szerencsémre még szoktam, csak többnyire nem emberektől, de ettől függetlenül ez is nagyon jól szokott esni.
A belső lelki nyomort pl a gyerekeinkkel való találkozással és közös játékkal szoktam csillapítani, újabban próbálok kapcsolódni idegen közösségekhez, ismerkedés velük, ilyenek. A hobbim, a munkám is el tudja vonni a figyelmemet a lelki fájdalmamról.
38 évesen sose volt barátnőm
Elváltak a szüleim
Budán nőttem fel de mi nem voltunk gazdagok
Épp hogy sikerült elvégzése egy főiskolát
Nem vagyok se túl művelt se túl intelligens
Panelban élek
Nem tudok autót vezetni
Hiú vagyok
Hamar ítélkezem
Keresztény vagyok de nem elég vallásos a vallásos nőkhöz de túl Keresztény az ateistákhoz
Konzervatív vagyok
Nem tudok főzni
Túl korán kelek és túl korán fekszem
Unalmas irodai munkát végzek
Nincsenek törtető ambicióim
Nem vagyok karrierista
Nem szeretem a tömeget
Nehezen oldódom ha sokan vannak körülöttem
Nem vagyok gazdag
Negatív vagyok
#38 Nem tudsz olyan lenni kívül-belül mint pl a Kari Geri? Szedd már össze magad! :-)
(#37 voltam)
- Nem vagyok vonzó külsőleg. Talán ez a legnagyobb gond. Hamar (20-as éveim elején) elkezdtem kopaszodni és abszolút undorítóan áll. Sok olyan kopasz ember van akinek amúgy egészen normálisan áll ez a fajta megjelenés is, na én nem tartozom közéjük. Ráaádsul fotogén sem vagyok, képtelen rólam normális képet készíteni. Tükörben még annyira nem látom gáznak magamat, de képeken, te jó ég! Mint az utcakőre kirakott, két napos hányás...
- Nem vagyok nagydumás, ismerkedős típus. Nem megyek oda csak úgy az emberekhez, nem vagyok túlzottan kezdeményező típus semmilyen téren. Nincs is erre igényem, bennem nincs meg semmi fajta késztetés, hogy csak úgy meg akarjak ismerni valakit. Valahogy hiányzik belőlem a "vadász szellem", pedig férfiként azt gondolom erre szükség lenne.
- Pontosan ezért nem vagyok társaság közepe ember, inkább elvagyok a háttérben. Eléggé introvertált típus vagyok, leginkább a saját fejemben élek.
- Nem vagyok törtető, karrierista, nincs igényem a végtelen fogyasztásra, a luxusra. Egyszerű, szerény életmódot preferálom, mindenféle külsőségek, magamutogatási kényszer nélkül. Ezt talán külön pontba is mehetett volna...
- Szóval nincs bennem kényszeres magamutogatás, nem vagyok fenn közösségi médián, csak facem van, de semmit nem osztok meg, se profilkép, se sok ismerős. Nem is jelölök be senkit, nem nagyon beszélek ott sem senkivel. Nyilván minden más hasonló oldal is ki van zárva nálam.
- Különösebben jó anyagi szinten sem élek. Más azt mondaná ennyiből éhenhalna, de nekem amúgy bőven elég, az egyszerű, mondhanti "igénytelen" életmódomhoz. Az a baj az igénytelen inkább pejoratív szóként létezik, de itt most nem a negatív értelemben vett igénytelenségre gondolok. Szeretem tisztán tartani a környezetem, nem vagyok büdös, nem járok szakadt ruhákban, csak egyszerűen nincs igényem mindenből a legújabbra, nem mániám kidobni mindent ami kicsit is már használt stb.
- Alapvetően másképp gondolkodom mint a többség, nem igazán rezonálok együtt a populáris dolgokkal. Emiatt furának is tarthatnak, nem nagyon vagyok érdekes senki számára.
- Szóval inkább mondjuk azt, hogy totálisan láthatatlan és érdektelen vagyok szinte mindenki számára. Amúgy nem vagyok egy különösebben otthonülő típus, van sok ismerősöm, haverom, barátom, el is járunk ide-oda, de alapvetően nem érdeklem az embereket.
Biztosan van még sok más dolog is, most ennyi jutott eszembe. Amúgy a legrosszabb mind közül az, hogy szarul nézek ki + "csendes" vagyok (mindig ezt szokták mondani). Az utóbbi még nem olyan vészes, de ha szar külsővel társul akkor lesz az ember "creepy", ijesztő, negatív értelemben "fura".
Amíg realtíve normálisan/jól néztem ki, azért voltak nők akiket érdekeltem, nyilván így is minimális számban, de azért voltak. Mostmár évek óta senkit nem érdeklek, nincs szexuális életem, nincs lehetőségem sem ismerkedni.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!