Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik internetes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik internetes társkereső oldalt használjátok komoly kapcsolat keresése miatt? Amit a mai napon tapasztalatam döbbenet, én lennék a bolond? Mi lesz így a jövőben? Nem lesz család?

Figyelt kérdés

Adott egy internetes társkereső applikáció. Telejesen érthetően kiírtam hogy csak és kizárólag komoly kapcsolatot keresek.

Lett is párom, azaz 'Match' ahogy mondják.

Majd kérdezi a fickó hogy én tényleg komoly kapcsolatot keresek e? Komolyan gondolom?

Írtam neki hogy igen. Egy éjszakás kalandok nem érdekelnek.

A társam keresem nem szex partnert.

Majd bunkó módon elköszönt, még ő volt megsértődve, hogy akkor köszöni szépen a lehetőséget...

Ez lenne a jövő? Ha mindenki csak egy kóbor numerát akar, és senki nem keres komoly kapcsolatot... Hogyan lesznek családok? Esetleg gyerekek?

Ki hol keres komoly kapcsolatot?

Kezd elegem lenni nőként, hogy bármelyik társkereső applikációra regisztrálok, csak szexet akarnak.

2024. máj. 19. 21:50
1 2 3 4 5
 41/46 mikeXxX ***** válasza:
Tetszik ez a kérdés és én pont fordítva tapasztaltam ezt férfiként többször is csak az a baj hogy ezt nekem ott csak 1vagy 2 hónap után derült ki mikor érzi az ember hogy valami nem stimmel na hidd el az sokkal rosszabb itt legalább őszinte volt a pasi veled . A válaszuk csak annyi volt stabil szexkapcsolat kell nekik nem csak alkalmi de hát ezt mégsem írhatja ki . 44f
2024. máj. 20. 07:16
 42/46 A kérdező kommentje:

ma 03:34

Ez az élőben ismerkedés, mint a filmekben, hogy véletlenül egymásba botlanak, majd a könyvtárban vagy a sarkon akárhol elejtenek egy könyvet, és stb.... teljesen életszerűtlen a való életben. Állítólagos " jó nőként " egy kezemen meg tudom számolni hányszor kérték már el a telefon számomat életem során. Itt elvből meg sem adtam sokszor a nagyon tőlem távol álló külsejű kétes alakok szólítottak le, egy normálisnak mondható srác volt mint kiderült utóbb ő is csak szexet akart volna.

Ki hol ismerkedik tartós kapcsolat reményében?!

2024. máj. 20. 10:57
 43/46 A kérdező kommentje:

Szórakozóhelyeken szintén ez van. Meghívhatlak egy italra? Majd jön az alkalmi jellegű kapcsolat téma.

(Ezért regisztráltam társkereső applikációra, de felesleges kiírni hogy komoly kapcsolatot keresek, olvasni sem tudnak).

2024. máj. 20. 11:00
 44/46 anonim ***** válasza:
52%
Én itt szoktam. Egyszerű ok miatt. Akiben itt hajlandóság van hosszan ismerkedni, az valószínűleg nem felszínes.
2024. máj. 20. 11:01
 45/46 anonim ***** válasza:

42,43#

Nyilván életszerűtlen az, hogy belebotlasz valakibe az utcán és hopp, felcsillannak a szemek.

Amúgy ez a szexet akart dolog meg olyan, hogy nem kell ezt készpénznek venni. Jöttem már úgy össze csajjal hogy mindketten csak szexelni akartunk. Ha piros zászlós az illető, akkor nem kell belemenni, bármikor meg lehet szakítani a kapcsolatot, ha úgy érzed neked sok/nem akarod folytatni.

2024. máj. 20. 11:15
 46/46 mikeXxX ***** válasza:
44# Ott a pont bár ugyanezt megcsinálja sok nyomorult is ha van elég ideje meg hát aztán élőben meg nem biztos hogy lesz jó kémia.
2024. máj. 20. 11:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!