Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik internetes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik internetes társkereső oldalt használjátok komoly kapcsolat keresése miatt? Amit a mai napon tapasztalatam döbbenet, én lennék a bolond? Mi lesz így a jövőben? Nem lesz család?

Figyelt kérdés

Adott egy internetes társkereső applikáció. Telejesen érthetően kiírtam hogy csak és kizárólag komoly kapcsolatot keresek.

Lett is párom, azaz 'Match' ahogy mondják.

Majd kérdezi a fickó hogy én tényleg komoly kapcsolatot keresek e? Komolyan gondolom?

Írtam neki hogy igen. Egy éjszakás kalandok nem érdekelnek.

A társam keresem nem szex partnert.

Majd bunkó módon elköszönt, még ő volt megsértődve, hogy akkor köszöni szépen a lehetőséget...

Ez lenne a jövő? Ha mindenki csak egy kóbor numerát akar, és senki nem keres komoly kapcsolatot... Hogyan lesznek családok? Esetleg gyerekek?

Ki hol keres komoly kapcsolatot?

Kezd elegem lenni nőként, hogy bármelyik társkereső applikációra regisztrálok, csak szexet akarnak.

2024. máj. 19. 21:50
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
35%
Fogjátok már fel, hogy nem igaz, hogy a férfiak többsége csak szexet keres az ismerkedős oldalakon, alkalmazásokon: ha igazán szép arcú, jó alakú nő lennél, akkor azt tapasztalnád, hogy szinte minden férfi azt akarja, hogy a barátnője legyél. Nem pedig holmi jelentéktelen dugogatásra használna.
2024. máj. 19. 23:16
 12/46 anonim ***** válasza:
77%
Tehát akkor egy férfi akkor akar komoly kapcsolatot, ha a nő igazán szép? Nekem volt egy hosszabb szex kapcsolatom, az illető utánam lelépett egy igénytelen zsíros hajú széttetovált lánnyal. Nem vagyok egy top modell, de hajat azért szoktam mosni. Vagy tényleg ez a döntő , a nő csak akkkor kell kapcsolatra ha 10/10-es bombázó valaki ?
2024. máj. 19. 23:23
 13/46 A kérdező kommentje:

ma 23:16

Nem tudok egyetérteni veled.

Állítólag kimondottan szép arcú, csinos, jó alakú nő vagyok. Sokszor még nők is meg dicsérnek milyen szép vagyok, bármennyire is hihetetlen.

2024. máj. 19. 23:24
 14/46 anonim ***** válasza:
29%
13-as ugyanez van velem is, persze lehet csak hazudnak mert süt rólam a kétségbe esés vagy ki tudja. Mégis mostanában betalált az összes ilyen barom, élőben interneten egyaránt. Ötletem sincs hol lehet ismerkedni.
2024. máj. 19. 23:29
 15/46 anonim ***** válasza:
40%

Van egy 26 éves lánytesóm. Ő olyan szép, hogy 100-ból legalább 95 férfi biztosan azt mondaná, hogy na igen, ő tényleg egy szép lány. A gimiben az osztályában kb. 23 lány volt, az összes csaj között bent volt a 3 legszebb között.

Na, ő fent volt Tinderen és SOHA nem panaszkodott nekem és anyáméknak sem, hogy a pasik csak szexet akarnak. Egyszer nem volt olyan, hogy azt mondta volna, hogy valakivel randizott vagy beszélgetett, de kiderült, hogy csak szexet akar. Volt kb. 3 képe, mindegyiken szép volt, kedves és intelligens tekintettel. A neten találta meg a jelenlegi párját (hosszas válogatás után), de nem a Tinderen. Kb. ennyi volt amúgy a profilleírása: "Felesleges ide bármit írni, inkább beszélgessünk. :)"

2024. máj. 19. 23:32
 16/46 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk a #11-nek abban igaza van, hogy ezeknek még komoly kapcsolatnál is csak külső a legfontosabb..
2024. máj. 19. 23:33
 17/46 A kérdező kommentje:

ma 23:16

Már ott megbukik amit írsz, amikor 10/8 profilt balra húzok.

Azaz nem like-olom. Mivel a bemutatkozása alapján nem megfelelő nekem. Hát, ő csak egy kis kalandot keres, semmi komolyat, vagy anyagi alapon támogatná az illetőt,mivel a házassága romokban stb. Undorító leírások vannak.

Csak azt nem tudom mi lesz ezzel a társadalommal kb.: 20-30 év múlva. Se gyerek, se család, se párkapcsolat, se semmi. Csak a csend és a magány. Az egyedüllét.

Majd 60 évesen is szexpartnert fognak keresni? Szégyen. Ott fognak egyedül megrohadni életük végéig. A halálos ágyon egyedül. Morbid, de igaz. Nem feltétlenül kell gyerek, ahhoz hogy egy normális párkapcsolatban élj, és ne úgy mint egy REMETE.

Amúgy igaza van egyik másik válaszolnak itt, csak a fényképekre / videókra hajtanak. Én is számtalanszor találkozok ezzel az esettel. Neki van körülbelül 3 elmosódott fényképe, nekem van 30, ha áttérünk esetleg valami közösségi oldalra, és még ő követel több fényképet rólam. Én nem tudom nem veszi észre magaty vagy direkt csinálják, de röhej. Szánalmas. Neki például 3 homály ökör fényképe van, nekem 30, de azért követelőzik, hogy küldjek neki. Minek?! Hol a mérce?! Ne is haragudjatok, de ezek szerintem a farkukat verik. Vagy a jó isten tudja mire használják fel a képeket. És még ők vannak megsértődve, ha nem küldök. Döbbenet.

Valami nem stimmel.

2024. máj. 19. 23:38
 18/46 anonim ***** válasza:
44%
15-ös, és miért volt szép? Nem csak tökéletes külsejű nőknek van kapcsolata. De ha mégis csak én vagyok vak akkor min változtassunk? Vagy kossem fel magam? Tényleg nem értem.
2024. máj. 19. 23:38
 19/46 A kérdező kommentje:

ma 23:38

Valószínűleg kamu amit írt a 15-ös válaszoló, felejtsd el.

ELEVE 10/8 ADATLAP "LAZA, BARÁTSÁG EXTRÁKKAL" Kapcsolatot keres. Engedd el, direkt provokál téged.

2024. máj. 19. 23:45
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

"Nem csak tökéletes külsejű nőknek van kapcsolata."

Persze, hogy nem. Rengeteg kevésbé jól kinézőnek vagy átlagosnak is van.

De az igazán szép arcú (itt arra a szintre gondolok, aki mellett ha elmész nőként az utcán, magadban azt gondolod, hogy bárcsak én is így nézhetnék ki), értelmes nők könnyebben és gyorsabban találnak párkapcsolatot, mert sokkal több férfi akarja őket barátnőnek.

De ez a férfiak oldalán is így van. A jól kinéző (nem átlagos) nőknek és férfiaknak könnyebb a pártalálás, mint a maximum átlagosoknak.

Próbálkozni kell, aztán egyszer csak összejön.

Sajnos a külső számít a legtöbbet a mai világban.

2024. máj. 19. 23:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!