Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik internetes társkereső oldalt használjátok komoly kapcsolat keresése miatt? Amit a mai napon tapasztalatam döbbenet, én lennék a bolond? Mi lesz így a jövőben? Nem lesz család?
Adott egy internetes társkereső applikáció. Telejesen érthetően kiírtam hogy csak és kizárólag komoly kapcsolatot keresek.
Lett is párom, azaz 'Match' ahogy mondják.
Majd kérdezi a fickó hogy én tényleg komoly kapcsolatot keresek e? Komolyan gondolom?
Írtam neki hogy igen. Egy éjszakás kalandok nem érdekelnek.
A társam keresem nem szex partnert.
Majd bunkó módon elköszönt, még ő volt megsértődve, hogy akkor köszöni szépen a lehetőséget...
Ez lenne a jövő? Ha mindenki csak egy kóbor numerát akar, és senki nem keres komoly kapcsolatot... Hogyan lesznek családok? Esetleg gyerekek?
Ki hol keres komoly kapcsolatot?
Kezd elegem lenni nőként, hogy bármelyik társkereső applikációra regisztrálok, csak szexet akarnak.
"Felesleges ide bármit írni, inkább beszélgessünk. :)"
Ez borzalmasan igénytelen szöveg. Beírják ilyen butafejű pasik is, de az már derogál hogy leírja hol lakik vagy milyen extrém dolgai vannak.
Képzelem hogy hamar elkelt a tesód, összeillett ezekkel :D
19-es: de a tesóm olyanokat nem húzott jobbra, akiknél az volt megadva, hogy szexet keres. És mivel nem húzta jobbra, nem lett match, így azok a csávók nem is tudták betalálni.
A tesóm a férfi profilok nagyjából 2 %-át húzta jobbra. Szinte senki nem fogta meg őt képek és leírás alapján, nem is igazán tudott mit kezdeni az egész netes társkeresőzsdivel, végül mégis a neten találta meg a jelenlegi párját. (az Elittárson)
Pontosan. Nekem az a tapasztalatom, hogy csak alkalmi szexre hajtanak, "Gyere át ma este" mintha egy prosfival írna, vagy fényképekre. Hogy mihez kezdenek a fényképekkel azt a kérdést passzolom. Neki van három, nekem harminc, és ő van megsértődve a nyomoromonc, hogy nem küldök egy harminc harmadik fényképet.
Hát, enyhén szólva max az átlagossal, igazad van. Mintha a szemétben turkálnék. Ezek nem sztárok. Ahelyett hogy örülne... De nem. Még ő van megsértődve. És ez megy lassan FÉL ÉVE. Döbbenetes mi lesz ezzel a társadalommal 20-30 év múlva.
ma 00:10
Talán esetleg a pénz tartja őket össze?
(Ez persze egy kicsit eltér az eredeti kereséstől, témától).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!